(sm2)10 خرداد مهمانای از خدا بی خبر
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)10 خرداد مهمانای از خدا بی خبر
(sm2)آلبوم نمیاد عزیزاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفاریان چه تنظیمی زده واسه چنگیز آوانگارد آوانگارد کار کرده
کوشان هم مثل همیشه ... صدای قاشق و قابلمه رو درآورده
سردار قلم استاد پاریزی چه ترانه ای گفته هم سطح شهیار قنبری کار کرده
انصافا تاپیک نوید و پیدا کنید بیارید بالا یکم بخندیم (sm2)
ملت کیوسخل (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من البوم رو گرفتم دارم اپ می کنم شوخی هم ندارم
چجور کشاورزی دم صب کیون بالا میخوابی زود پاشونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بعدشم من کجا سریالو تعریف کردم دقیقن
آلبوم میاد یا سیخ شدیم؟(sm142)
جنب شدم (sm74)
(sm2)تایپک مارو فردا یکی نیاد بگه حامله ام صلوات
مدیر امیر بیا بمیر(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامله شدم (sm2)
دختر نباشه باید سقطش کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسخره میکنی یا جدی؟؟؟(sm77)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
با عرض معذرت ولی دهنت سرویس.داشتم از خوشحالی بال درمی آوردم
یه آلبوم میخوان پخش کنن جر خوردن(sm142)
کلاس امروزو نرفتم گفتم آلبوم میاد بگوشم موسیقی ما دیوثم گفته بود دهم ، چی شد پَ
امیر بی گزند(sm70)نقل قول:
مهمانا دم ظهر هس بفرمایید برید خونه هاتون(sm70)گزند پلو امروز پخش نمیشه(sm70)
رضا آرین چندتا از آهنگای گروه سرود رو به جای آلبوم چاوشی پخش کن (sm2)
تی وی پلاس پست گذاشت امیر بی گزند منتشر شد (sm41)
البوم که نی امد بریم سریالو ببینیم الی تعریف کنی یه تیر چراغ برق واست گذاشتم کنار(sm70)
کالیسی (sm3)
(sm2)(sm2)نقل قول:
فعلا قطار پلی شد(sm132)بهترین ترک چاووشی (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
کلنجار (sm50)
میباره برف پشت برف ... (sm50)
گریم ..(sm88) (هنرنمایی بهروز پایگان)
دیوث از این شرکتها پول میگیری همش تبلیغ ماکروسافت و اینها میکنی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقلا یکی به مهمونا چایی بده
کاش یکی بود این مشکل اپ جدید رو باهاش در میون میذاشتم هیشکی نوفهمه بعد دو روز دیگه اپ میاد همه مث اسکلا بهم فوش میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]