عجب موزیکی
این تنظیم کار هیچکس جز شادمهر نمیتونه باشه
فراتر از موسیقی ایران
تو همین بیست ثانیه ساز بندی دیوونت میکنه فوق العادس
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب موزیکی
این تنظیم کار هیچکس جز شادمهر نمیتونه باشه
فراتر از موسیقی ایران
تو همین بیست ثانیه ساز بندی دیوونت میکنه فوق العادس
و من در عجبم که ویدیو کار سینارت هست و به این زودی اماده شده!
احتمالا جلوه های ویژه نداره
آره ب احتمال زیاد... ولی همیشه کارای سینارت قشنگ بودندنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتر که جلوه های ویژه نداره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه سبب داشت؟ اما باز هم واسه خودش شاخه...
درسته دوره زمونه فرق کرده اما مگه مسافر ویدئو داشت اشک من ویدئو داشت؟ یکاری کن ویدئو داشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این زمانی که شادمهر لفت میده برای ویدئو همه الکیه
یکسال فقط با تو عشقم رو لفت داد انتظارات رو بالا برد اخر سر ویدئو ضعیف آهنگ هم از نظر من ضعیف
وقتی دمو بیاد یعنی اهنگ هم به زودی میاد حالا پنج شنبه میاد یا 300 ساعت دیگه (sm30)(sm51)
(sm70)
موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفحه اینستاگرام تجربه کن تا زور بالا سرش نباشه اطلاع رسانی نمیکنه...(sm9)
وقتی صفحه میزنن اسمه عوامل سازنده رو هم باید بگن ..یکم از پشت صحنه فیلم بگیرن شادمهر رو ببینیم کیف کنیم....این که نشد اطلاع رسانی هی به زودی و من همین نزدیکی هام(sm35)
فدای ابهتت شادمهر..استایل معرکس (sm74)
بچه ها دوستمون راست میگه فکر کنم تو ویدئو زنه هم میخونه
پیش بینی من:
1. کار دو صدا ست (مثل کارای آرش) من این جوری خیلی دوست دارم. خدا کنه دختره انگلیسی فارسی بخونه(sm127)
2.از کارای عاشقونه خوب شادمهر می شه اگر شعر درست درمونی داشته باشه شعر واقعا مهمه
3.حتی ممکنه از آهنگ تجربه کن بهتر باشه
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس از بالا سمت چپ منو یاد موزیک ویدئو تقدیر انداخت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نظرم همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اسم اینو کشف کنین شیرینیش با مننقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)معضل شده واسم
(sm51) شادمهر یکم از Pitbull یاد بگیره مدل انتخاب کردنو
لامصب ویدئوهاش جیگر جلا میده(sm51)
آقا من دیگه با دیدن دمو مطمئن شدم زنه هم میخونه
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید یه چند نفر جور کنیم بریم اینستا باهم درخواست کنیم اسم عوامل ویدیو رو بزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه با مشابهش مشکلت حل میشه یه نگاه به عکس های مریم زکریا بندازنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حرفه ای. خیلیم شیک و مجلسی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کجا ان کجا خیلی شبیهش نیستنقل قول:
(sm2)نقل قول:
موشکلی نداریم. خیلی عالی.
(sm172)
نه من الزاما همون رو میخوام(sm70)نقل قول:
یارو اهنگاشو تو کنسرت یادش نمیاد اونوقت چه انتظارایی ازش داریم(sm81)نقل قول:
(sm70)
تو با چشم آبی رنگت لپای سرخابی رنگت(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)نقل قول:
(sm2)همش که نمیشه بحث موسیقی کرد خبنقل قول:
دختره تاریخ ساز بود باد میخورد تو صورتش چی میشد حوری بهشتی بود(sm2)
(sm60)نقل قول:
ب احتمال زیاد این هفته ویدئو پخش میشه
دستتُ ول میکنم، اگه میتونییی بروووو(sm127)(sm127)(sm127)
اگه میتونی بروووووووووووووووووووووو(s m127)
ویدیو دوشنبه میا
اولین موزیک ویدئو که قراره پخش بشه تجربه کن هست که دوشنبه پخش میشه