این همه سندی گوش میدی آهنگشو بلد نیستی (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
این همه سندی گوش میدی آهنگشو بلد نیستی (sm59)
من کی حافظه دارم آخه .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخ (sm50)
سلام میثم خوبی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) همه آهنگا رو که حفظ نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام میثم أهلا وسهلا (sm70) , کجا بودی چند روزه
در اسارت به سر میبرد
(sm2)
تاپیک بدون میثم نسخ صفا نداره(sm2)
سلام هادی جان من خوب تو خوبی مهربون سلامتی سر کیفی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه روزی به تاریخ پیوستیم شکر خدا الان تو جمع حضرات آیات هستیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوونه اتم مرد ما که قابل نیستم بچه های بیت خرتن(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته بودم دفتر ازدواج عقد یکی از دوست های قدیمیم بود.
سگ تو روح ان قلاب و ان قلابیون که 4 نسل را به ف اک اعلاء دادن (sm50)
نوکرتم فعلا که میبینی اوضاع خوب نیست .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما چاکر شماییم(sm10)نقل قول:
ببخشید اگه گاهی اوقات بی ادبی میکنم(sm25)
کی؟نقل قول:
چی؟
کجا؟
کِی؟
بگو من نسخه اشو را با رفسنجانی یکی کنم؟
بیخیال میثم جان .. (sm174)
خودت خوبی چه میکنی (sm128)
عزیز ما هستی تو یادم نمیاد از تو جز احترام و خوبی چیزی دیگه دیده باشم تو و همه رفقا هادی علیرضا صابر میلاد اون یکی میلاد رامی امیر تو قلب میثم جا دارید(sm10)(sm10)نقل قول:
اوضاح روحی م خوب نیست . (sm50)
مشغول ریپ هادی من چند بار به امیر گفتم ولی خب به پارتی بازی نیاز دارم (sm2)نقل قول:
کلی زحمت کشیدم ریپ Wav گرفتم اسکن با کیفیت سفارش آلبوم های ما را هم به امیر بکن تا بزار تو تاپیک مورد نظر (sm173)
(sm172) اینجا هم که برام تکراری شد فقط روی عادته که میام (sm50)
در زندگی در درون خودت دنبال آرامش باش انسانی که از درون به آرامش نرسد یافتن آرامش در جای دیگه کاری بس عبس و بیهوده است.نقل قول:
فعلا صبر کن ..نقل قول:
حالا چه آلبومی آپلود کردی ؟ دستت درد نکنه ولی اگه مهم نباشه براش یا لازم نداشته باشه دیگه ارزش نداره اصرار کنی ..
فقط آلبومی اومد دستت برو بهش بگو اگه میخوای تا برات آپلود کنم فقط همین ..
قدیمی هستی و حرفه ای و خیلی را به خود وابسته کردی و بدون وجودت مطمئنا خیلی ها نسخ میشن.نقل قول:
انجمنی بودی وقتی انجمنی بودن مد نبود هادی حالا میگی از روی عادته میایی، با دو دوتا چهارتای من جور در نمیاد
ما دوستت داریم و به عشقم هم کنار هم هستیم رفیق (sm127) (sm127)(sm127)
خفه شو بابا
گوزو
- (sm2)
- (sm50)
دریایی ها که امیر Wav نداره ازش و مثلث که اون را هم ویو نداره و کاربری که بهش داده درست ریپ نزده از روش گلچین اصفهانی را هم جدیدا ریپ و اسکن زدم.نقل قول:
درسته هادی حق با توئه
چه ادای تنگارو در میاره (sm70)
یه وقتاییه لازمه که از نت فاصله بگیری تو همین فکرم هستم .. (sm70)نقل قول:
ای بابا من اصن تو فکر حرفه ای و این چیزا نیستم فقط به قول تو میام اینجا دور هم هستیم همین کافیه .. (sm120)
شما هم هم چنین .. (sm10)
با کی بودی اعمق (sm2)محسن چونی تکثری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا از شوخی هایی که میکنیم ولی اینو جدی میگم هادی و باور قلبی من هستش.نقل قول:
آدم هایی مثل تو توی انجمن از هر 1000 نفر شاید یکی پیدا بشه اونم بعید بدونم.
دلسوز انجمن هستی و بارها خودم شاهد بودم که چقدر خواستی جلو سئو استفاده ها را بگیری.
و چقدر با امیر سر این موضوع گفتگو کردی و دلسوزانه راه و کار نشون دادی.
به قول خودت خیلی هستن که تو با دیدن یوزرشون حالت بهم میخوره و میدونی که دارن فقط سئو استفاده میکنن.
ساسان میگه چیزی که میزاری تو نت را باید فاتحه اش رو بخونی ولی میشه برنامه های کاری قوی گذاشت که دغدغه های که داری را برطرف کرد.
(sm62)
(sm6)اینو میخاستم بذارم بالای اشتباه شد (sm2)
کوسخول شدیم رفت
(sm59)
هادی تو مایه های دختر آبادانی و رمضون چه موزیک های داری یه خورده صفا کنیم؟(sm118)(sm118)(sm118)
آمدیم پاتوق همیشگی تو گرفتیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایسا بهت میگم شهره هم گوش میدی ؟نقل قول: