این پسوند HEVC با برنامه خاصی باید اجرا بشه؟
امروز این لینکی که سینجول برای واکینگ دد داد رو دل کردم.. الان میخوام ببینم تو همه برنامه ها فقط صداش میاد.. تصویر نداره(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
این پسوند HEVC با برنامه خاصی باید اجرا بشه؟
امروز این لینکی که سینجول برای واکینگ دد داد رو دل کردم.. الان میخوام ببینم تو همه برنامه ها فقط صداش میاد.. تصویر نداره(sm74)
تاپیک کامینگ سون (sm2)
منم دیروز گفتم.. امیر پستمو پاک کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نمیدونی چه غلطی کنم با این پسوند HEVC(sm178)
نه متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید با پلیر سینجول باید پلی کنی پلیر عادی این کیفیتو نمیکشه (sm120)
پهلوان خوابه
دهنش سرویس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام برو بخواب 20 بیدار شو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین با vlc پلی کردی ؟
km/media/classic/vlc/jet audioنقل قول:
همشون صدا فقط میارن
کیفیت 480... 210 مگ بود.. این 720 رو 130 مگ داد... رفتم گرفتم.. حالا میبینم اینجوریه(sm120)
(sm149)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]