ای کاش رنج آخر داشت ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ای کاش رنج آخر داشت ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این استاروارز فقط بدرده همون امریکاییا میخوره
موکل چرا کم کار شدی ؟
سرم شلوغ شد یهو.اون پارتی میکس 2 فقط 5-6 دقیقش مونده بود خیلی هم عالی بود تمومه ترکا ترکای جدیدی که تو این 2 هفته اومدن بود ولی نتونستم تمومش کنم
اون پارتی میکس اختصاصی رو بزن بابا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا تا گریه کنم سر اومده صبرم ... (sm181)
امیر راستی دیدی با نسخه ی جدید برنامه ی Tag Scaner میشه فایل های wav رو هم تگ زد ! (sm77)
ولی آیتونز تگش رو نمی خونه ! (sm54)
سلام دوستان. عذر میخوام یک سوال داشتم. اهنگ امد بهار جان ها توی کدوم یک از البوم های چاوشی هست؟؟ یا اینکه به صورت تک اهنگه؟؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mona 4z [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک اهنگه اسمشم برقصا هست
نسخه جدید خیلی بهتره ولی خب میگه با اون قبلیه راحت تره عادت کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک اهنگ برقصا رو میشه بهم بدید. هرچی گشتم تو تاپیک پیدا نکردم. ممنونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط troy123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلیر ها باید پیش رفت کنن ! (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک عادت موجب مرض است . . . (sm59)
(sm98) حالا تگ نباشه نمیشه در عوض فلک داره فلک بزن تو سیستم حجمشم کمتره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
صابر آلبوم اجاق سرد وحید تاج رو بگیر گوش کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ماه پیش رفتم هارد 2 TB خریدم 400 تومن ! (sm128)
من مرض عادت به آیتونز گرفتم نمی تونم ترک کنم ! (sm25)
برنامه آیتونز flac پخش نمی کنه ! (sm74)
کدومنقل قول:
چی هست ؟ Segate گرفتی ؟ عکسشو بذار ....صدا نمیده ...؟ سرعت خوندنش خوبه 2 ترابایت سنگین نیست؟ چی خوبه ؟نقل قول:
چقدر سوال شد (sm2)
بابا همون لیلافروهر و شمائی زاده و دختر آبادانی سندی و حمیده طوفان و ازین جور چیزا ن جدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهان فهمیدم.اوکی
نقل قول:
یه کم صدای قِر قِر میده ! (sm2)
مارک A DATA
مدل HD 720
سرعتش فعلا که خوبه ! تا یه سالی بگذره اون وقت به بینم سرعتش کم میشه یا نه ! (sm3)
نمی دونم چه مارکی خوبه از الی و سینجول به پرس ! (sm132)
نقل قول:
هادی این تاپیک رو به بین ! (sm118)
عکس میزم رو گذاشتم + هارد
اون 2تا سرشون با ته شون بازی میکنه (sm2)الی که یه سیستم جمع کرده آشغال سرشم کلاه گذاشتن گرون دادن بش (sm2)نقل قول:
اون سینجولم که اصن حرفشو نزن.......خودم خر تو این کارام خواستم از تو بپرسم ببینم چیزی سرت میشه یا نه که متاسفانه میگی صدای قر قر میده
باید اول وسترن دیجیتال میگرفتی یا سیگیت فقط این 2 مارک (sm120) میگی نه از هر کی که سرش میشه بپرس
دیدمش مبارکت باشهنقل قول:
نقل قول:
(sm138)
نقل قول:
(sm19)
ج دادمنقل قول:
آونگ رسما ریده تو ویدیو ها با این تگ جدیدش (sm25)
خب شاید از یوتیوب بگیری اینجوری نباشه ؟ (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
از یوتیوب دانلود کردم از سایتم دانلود کردم همینجوریه (sm178) فقط فک کنم ویدیوهای آونگ تو رادیوجوات اینطوری نیست که اونم لوگوش به تنهایی از هرچی تگ ریدمان تره (sm2)نقل قول:
رو به هی هی بهار در خونه رو نبند
واسه حال هردومون رو به آیینه ها بخند
تو بهونه ی منی واسه سو سو زدنم
یه نظر نگاه کنی شعله میگیره تنم ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر میدونستی بند shamrain فنلاندیه (sm88)
البومشون خداست(sm50)(sm88)
تو مهربون تر از هر کی دیدمی
بودی اگه هنوز شاید میومدی ... شاید میومدی ... شاید ... (sm50)
(sm50)
البوم "امیر بی گزند" 27 فروردین منتشر می شود.
جوکر گف من نمیدونما ..
چه چیزای خوبی فهمیدم ..
این بابا فربد دیرو پیام داد که یه آهنگی خوشش اومده اسمش و خوانندش رو نمیدونست ..