مشکلش چیه این ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکلش چیه این ؟
نه بابا گفت اواتارتو عوض کن سینجول هم عکس خودشو گذاشت پشمای سینه رو تا نافش به رخ کشیده بود تو عکس موهاشم ریخته بود رو صورتش عین این گی ا (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سینجول ی لینک گذاشت برای واکینگ دد.. که کیفیت 720 رو با حجم 130 مگ میشد دانلود کرد... پسوند فایل :HEVC هست.. الان من با هر پلیری میزنم فقط صدا میاد.. حالا بچه ها گفتن آخرین نسخه K-Lite Mega Codec Pack رو دانلود کنم نصب کنم ببینم درست میشه یا نه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
کلا همه بانوان مجمع رو فراری میدن(sm2)
این عکسی این گذاشته بود منم نزدیک بود فرار کنم (sm2)
اینو بگیری گمونم درست شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamatir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mpc-hc 1.7.8
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه صحنه ای رو از دست دادم.(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]