یه سات ور رفتم تا فهمیدم چطو صدایی که نمیشناسی آمارشو درآری ..
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سات ور رفتم تا فهمیدم چطو صدایی که نمیشناسی آمارشو درآری ..
تا خوده موزن تاریخ انتشار رو نگه من باورم نمیشه
27 فروزدین جمعه است (sm2)
جمعه ها روز ظهور به حساب میاد ...(sm120)
دیدم شطو صداشم تشخیص ندادی ..
دیوث من تا ماه ها با اون دمو خوش بودم (sm2)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوشان (sm25)
(sm2)
- (sm50)
آره طرف شماست (sm120) زیاد شناخته شده نیستن تو دنیا ولی کاراشون عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فکر و ذکر منی ولی ازم دوری
دلت نخواسته منو نگو که مجبوری ... (sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
من تو کف تنظیم ناهیدی برا این حمید صفتم
خیلیه سک سیه تنظیم
یوسف از مصر سفر کرد بدینجا آمد
گو به یعغوب که فرزند تو در خانه ی ماست ... (sm50)
با شعاف بطن یزید (sm2)
(sm2)
(sm51)ماشالله مگی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی بد سلیقه ای (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Dayan - Moshkel Ha(sm118)
خدا بیامرزه مخترع اسفنجی رو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ممر این شاهدخت رو کی حامله کرد میگه بچه راگنار ولی از کجا بدونیم خو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm74)
به بچه های شهر بارسلون و بچه های نیوکمپ تسلیت میگم(sm81)
چقد فیلم inaritu ضعیف بود (sm3)
فقط لئو دی کاپریو خوب ظاهر شد
(sm74)نعنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خودمم تسلیت میگم.لیورپولی جماعت چرا باید این خبرو بده(sm81)
تف(sm50)
(sm50)
بی بی سی هم الان گفت
کامبیز 1395.01.05 . . . (sm50)
(sm3)
(sm132)
الی نظرت چیست ؟
سری n بی نظیره اینم که همه چیش تکمیلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدل بالاترش هست 16 گیگ رم داره ، صفحه نمایشش لمسیه ...اما این 12 گیگ رم داره و لمسی نیست اما کیفیت صفحش 4k هستش ..لمسیشا چون می برم یونی و کد و نرم افزار کار می کنم یهو وسط کار ملت میان دست می کشن رو صفحه نمایشش اعصابم بهم می ریزه ..فک کنم بین 12 تا 16 گیگ دیگه زیاد تفاوت نداشته باشه ...چون من رندر و اینا را با سیستم می گیرمنقل قول:
ابسولوتلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 میلیون واسه لپ تاپ خیلی زیاده ... وضع مالیت اگه خوبه بخر.به هیچ وجه با پس انداز و قسط و وام 4 میلیون پول لپ تاپ ندهنقل قول:
نياز دارم شديد ، لب تابم تركيده و تو يوني به شدت بهش نياز دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]