بریم نظرات طرفداری رو بخونیم از این دپرسی در بیایم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بریم نظرات طرفداری رو بخونیم از این دپرسی در بیایم (sm2)
اگه بارسا امسال قهرمان شد من دیگه تا اخر عمرم کل کل نمیکنم (sm70)ضعیفترین بارسای 10 سال اخیر(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد رحمت به زمین عضدی رشت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار قبل بازی 50 تا گاو زمینُ شخم زده بودن(sm2)
بازیکن مالاگا باید اخراج میشد(sm3)
دایو رو که دیشب مارسلو و رونالدو انجام دادن که دو تا پنالتی مفت گرفتید(sm2)
بیچاره دستش به مسی نخورد من دیدم مسی رو زمین ولو شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره زمین کج بود اصلا (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوگیر نشو(sm2)اسکرین شات این پستت رو گرفتم(sm2)
خوبه هنوز چهار امتیاز عقبید داری کرسی شر میگی(sm2)
من سر این بازی نمیگم هفته اول به ممد گفتم این بارسا مال قهرمانی نیست (sm70)خیلی کنده تیمتون (sm70)نقل قول:
اومدم بنویسم اگه بارسا قهرمان شد صدای گاو درمیارم ضبط میکنم میزارم اینجا ولی نظرم برگشت (sm2)نقل قول:
تیم شما سریعه که از سوسیه داد 4 تا خوردید؟(sm2)نقل قول:
(sm98)
کاش مینوشتی (sm2)نقل قول: