^v^ ^v^ ^v^
^v^ ^v^
^v^ ^v^
^v^
^v^ ^v^
^v^ ^v^
^v^
^v^
^v^
^v^
^v^ ^v^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
O/
/▌
/.\
شما ها که لایک نمی کنین پس لااقل بیاین کفتر بازی
بیه بیه بیه
نمایش نسخه قابل چاپ
^v^ ^v^ ^v^
^v^ ^v^
^v^ ^v^
^v^
^v^ ^v^
^v^ ^v^
^v^
^v^
^v^
^v^
^v^ ^v^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
O/
/▌
/.\
شما ها که لایک نمی کنین پس لااقل بیاین کفتر بازی
بیه بیه بیه
باش تا صبح دولتت بدمد... بشین تا خودش بیاد... میاد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریا خود سانسوری یادت نره ، لطفا (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعله (sm138)
لطف دوستانِ دیگه ، زدن دکمه تشکر نشانه کسر شخصیت هستش (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﯼ ﺑﺎﺭ ﺑﺎ ﯼ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﺎﻓﻪ ﺑﻌﺪ ﯼ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﻠﯿﻮﻥ
ﮐﺸﯿﺪﻥ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺘﻪ ﮐﯽ ﺍﺏ ﻗﻠﯿﻮﻥ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﺮﯾﻢ !
.
.
.
ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﻫﺮﻭﻗﺖ ﻧﻮﺭﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﺑﻢ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﺟﯿﻎ ﻣﯿﮑﺸﻢ
ﭘﺎﺳﺦ ﺭﯾﯿﺲ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺑﻪ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﭼﺮﺍ
ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺯﻧﺪﺍﻧﯿﺎﻥ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺑﻘﯿﻪ ﺷﻬﺮها ﮐﻤﺘﺮ
ﺍﺳﺖ؟
.
.
.
.
ﺧﻮﺏ ﻋﺎﻣﻮ ﺍﯾﻨﺠﻮ ﮐﯽ ﺣﺎﻝ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺮﻩ ﺩﺯﺩﯼ؟؟
ﮔﯿﺮﯾﻢ ﺭﻑ، ﮐﺪﻭﻡ ﺻﺎﺏ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﯼ ﺣﺎﻝ ﺩﺍﺭﻩ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻧﻪ
ﭘﻠﯿﺲ؟؟؟
ﮔﯿﺮﯾﻢ ﺣﺎﻟﻮ ﺯﻧﮓ ﺯﺩ ﭘﻠﯿﺴﻮ، ﮐﺪﻭﻡ ﭘﻠﯿﺴﯽ ﺣﺎﻝ ﺩﺍﺭﻩ
ﺑﺮﻩ ﺻﺤﻨﯽ ﺟﺮﻡ
ﮔﯿﺮﯾﻢ ﭘﻠﯿﺴﻢ ﺭﻓﺖ، ﮐﺪﻭﻡ ﻗﺎﺿﯽ ﺣﺎﻝ ﺩﺍﺭﻩ ﺣﮑﻢ
ﺑﺪﻩ؟؟؟
ﮔﯿﺮﯾﻢ ﺣﮑﻤﻮﻡ ﺩﺍﺩ، ﺳﺮﺑﺎﺯﻭ ﺍﯾﻘﺪ ﺑﯿﺤﺎﻟﻪ ﮐﻪ ﺩﺯﺩﻭ
ﻓﺮﺍﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ...
ﺧﻮﺏ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻟﺤﻤﺪﻟﻠﻪ ﻣﺮﺩﻣﻮﻥ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺍﻫﻞ ﺧﻼﻑ ﻧﯿﺴﻦ،
ﻋﺎﻣﻮ ﺧﺪﺍﺍﺍﺍﺍﻭﮐﯿﻠﯽ ﺍﯾﻨﺎﻡ ﮐﻪ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺯﻧﺪﺍﺍﺍﺍﻧﻦ
ﻫﻤﺸﻮﻭﻭﻥ ﻏﺮﯾﺒﻦ یا آزاد شدن حال ندارن برن...
فدا شیرازیامون (sm127)
داداشم کلاس سوم دبستانه ساعت 7 صبح بیدارش کردم ، با جدیت تمام سر همه خونواده داد میزنه :
ای بابا ولم کنید ، 3 ساله درس میخونم به کجا رسیدم!!!
حواسم نبود سانسور کنم. (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست شد. (sm200)
نه بحث اون نیست... فقط من تشکر زدم نوشته 2کاربر!!! سیستم سایت ریـــــــــــدس (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصل جمله اینه
ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﯼ ﺧﺪﺍ ....
ﭘﺴﺮ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻣﻦ ﯾﻪ ﺍﺫﺭﯾﻢ .ﺑﻌﺪ ﺧﺼﻠﺘﺎﯼ ﺍﺫﺭ ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺎﺭﻭ ﮔﻔﺘﻪ .
ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﯾﺎﺷﺎﺳﯿﻦ ﺍﺫﺭﺑﺎﯾﺠﺎﻥ !
ﺁﻣﯿﺮﯾﮑﺎ ﻧﻨﮓ ﺑﻪ ﻧﯿﺮﻧﮓ ﺗﻮ ﻫﻤﺶ ﺑﻠﻮﻑ ﻣﯿﺎﯼ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﻦ ﺩﯾﮕﻪ ﻟﻌﻨﺘﯽ...
یارو میره مکه تو شلوغی هلش میدن، فحش میده.
میگن: فحش دادی باید گوسفند قربانی کنی. دیگه فحش نمیده.
چند دقیقه بعد دوباره هلش میدن. میگه: استغفراله آدم یه گله گوسفند داشته باشه،،،خواهر مادر همشونو بگ.ادااااا....!
فتوای جدید آیت الله مکارم !
پارک دوبل خانم ها حرام است
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چون باعث شادی وخنده آقایان میشود !!
بیلیارد جیبی چیست ؟ . . .
یک نوع بازی متفکرانه با تخ.مها زمانی که هوا سرده و دستت تو جیبته !
البته خانمها امکانتش رو ندارند و با استفاده از امکانات بقیه بیلیارد پتویی بازی میکنن :| این روزا خیلی تو بورسه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفای مورد دار تو عکس موشکلی نداره؟؟؟؟؟
استاد درس تشريح داشت آل.ت زنانه رو تخته ميکشيد تا درسو توضیح بده یهو دختره میگه:استاد اینجاش مشکل داره خراب کشیدی...
استادم که از خجالت آب شده بود دوباره کشید...باز دختره گفت:استاد اونطرفش خرابه
يهو پسره از ته کلاس داد میزنه:خانم ک.س شما مشکل داره وگرنه استاد خودش چهل ساله ک.س.ک.شه
امروز تو تاکسی نشستم عقب بعد یه آخ.و.نده اومد جلو سوار شد۰ دو نفرم بغله ما نشستنو راه افتادیم ۰
وسطه راه بغل دستی من پول درآوورد کرایه رو حساب کنه گفت آقا دو نفر حساب کن۰ منو حاج آقا با همیم حاج آقا داماد ماس۰
آخ.و.نده گفت ن بابا اشتباه گرفتی من با شما هیچ نسبتی ندارم دامادتون نیستم۰
مرده گفت دامادمون نیستی؟؟!! الان ۳۵ساله خار مارو گ.ایی.دین حالا میگی دامادتون نیستم۰ من ک از خنده شاشیدم تو خودم
كوری فلجی رو ميزاره روی كولش تا از چشاش استفاده كنه !!! از توی خيابون يك دختر خوشگل رد ميشده
كوره ميگه:بسوزه پدر خوشگلی!!! فلجه ميگه از كجا فهمیدی؟؟؟؟!!! تو که كوری؟ ميگه: چیز کش شيرت گردنمو سوراخ كرد
نه دادا مشکلی نداره ، کلمات نوشتاری مورد دار تو سرچ موتورای جستجو گر بالا میاد که باعث مشکل میشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفتاد و پنجی محکم باش در دستان یک نفر ،
نه هشتاد و پنجی مبهم در خاطر صد نفر . . . . . . . . . . . . . .
جمله سنگینی بود!!! آااااخ کمرم
(sm194)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﯾﺨﭽﺎﻟﮕﺮﺩﯼ ﭼﯿﺴﺖ؟ . . . . . . ﻧﻮﻋﯽ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺭﻭﺍﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻓﺮﺩ ﺭﺍ ﺗﺤﺮﯾﮏ ﺑﻪ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﺭﺏ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﺸﻨﻪ ﺍﺳﺖ ﻧﻪ ﮔﺮﺳﻨﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺍﺻﻼ ﻣﯿﺪﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﭼﻪ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﺪ، ﺍﺯ ﻋﻼﺋﻢ ﺍﯾﻦ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻓﺮﺩ ﺍﺯ ﺍﺗﺎﻗﺶ ﺧﺎﺭﺝ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻭ ﺳﺮﮔﺮﺩﺍﻥ ﺭﺍﻩ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﭘﯿﺶ ﻣﯽﮔﯿﺮﺩ، ﺩﺭﺏ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﯽﮐﻨﺪ، ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺮﻧﻤﯿﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﺩﺭﺏ ﺭﺍ ﻣﯽﺑﻨﺪﺩ. ﺍﯾﻦ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﻭﻓﻮﺭ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﻣﺘﻮﻟﺪﯾﻦ ﺩﻫﻪ ﻫﺎﯼ ۶۰ ﻭ ۷۰ ﺑﻪ ﭼﺸﻢ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ
دختره 12 سالشه اومده تو سایت دکتر زیبایی کامنت گذاشته : چطوری میتونم بدون عمل لبامو برجسته کنم؟ مامانش اومده زیرش نوشته: . . . . . . . . . . چند بار که با دمپایی ابری بزنم تو دهنت برجسته میشه
(sm25)
ﻣﺮﺩﺍﻧﯽ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻨﺎﺳﻢ ﮐﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺩﻋﻮﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺴﺮ ﺧﻮﺩ بﺎ ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ ﺩﺍﺩﻧﻤﯿﺰﻧﻨﺪ !ﻧﺎﺳﺰﺍ ﻧﻤﯿﮕﻮﯾﻨﺪﻧﻤﯿﺸﮑﻨﻨﺪ ﻬﻤﺖ ﻧﻤﯿﺰﻧﻨﺪ" ﺗﻨﻬﺎ"ﻗﺪﻡ ﻣﯿﺰﻧﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺧﻠﻮﺕ ﺧﻮﺩ ﻓﺮﻭ ﻣﯿﺮﻭﻧﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺗﻠﻔﻦ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺧﻮﺩ ﺯﻧﮓ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﺟﻮﺟﻮﯼ ﻣﻦ ﭼﻄﻮﺭﻩ ! ؟ ﺯﻧﯿﮑﻪ ﺭﻭﺍﻧﯽﺑﺎﺯ ﺭﯾﺪﻩ ﺑﻪ ﺍﻋﺼﺎﺑﻢ ...ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﺧﺸﻢ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺗﺎ , ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶﻣﯿﺪﺍﺭﻧﺪ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ ﮔﻞ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ .ﺑﺮﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺯ ﮐﺘﺎﺏ 'ﻣﺮﺩﻫـﺎ ﻫﻤﻪ ﺳﺮ ﻭ ﺗﻪ ﻳﻪ ﻛﺮﺑﺎﺳﻨﺪ ' ﺟﻠﺪ ﺍﻭﻝ'
اینکه یک ایرانی، لنت ترمز تقلبی محصولات کیا و پژو را به هموطنان خود میفروشد تا درتصادفات رانندگی کشته شوند، اما خودش پورشه سوار میشود، تقصیرچین نیست !
آمریکا و متحدانش بدانند که با همه تحریم ها;
اگه دلار بشه ١٠ هزار تومن
پراید بشه ٥٠ میلیون تومن
آب و برق بشه ٨ برابر
.
.
ما همچنان ایستاده ایم
.
.
.
چون با ک/ون پاره که نمیشه نشست !
ن روزهایی که از آموزش پرورش بازرس میومد مدرسه، دیگه معلم و ناظم ما رو کتک نمیزدن. مثل روزایی که صلیب سرخ میرفت اردوگاه اسیران ایرانی در عراق!
بار دیگر ، زنده از کلاس درس براتون گزارش میکنم!
استاد گفت یکی ایمیلشو بگه من سوال هارو براش بفرستم اون به بقیه بده!
یه دختره گفت واسه من بفرستید ؛
استاد گفت باید به همه بدیا !!!
دختره گفت باشه من خودم به همه میدم!!!
دجوری مریض بودم رفتم آمپول بزنم ، پرستاره گفت برو بخواب رو تخت ، شلوارت رو بکش پایین تا بیام
منم دیدم تخت تو اتاق خالی هست رفتم کشیدم پایین و خوابیدم رو تخت!
یه 10 دقیقه گذشت دیدم هی صدا میزنه آقای فلانی!
منم صدا زدم اینجام!
اومد زد زیرخنده گفت :
چرا اینجا خوابیدی؟ گفتم برو تزریقات نه اتاق انتظار!
برگشتم دیدم پشت سرم 20 تا آدم رو صندلی نشستن
و من 10 دقیقه داشتم براشون نمایش باسن مبارک میدادم!
پاییز امسال عزراییل بدجور پاپیچ هنرمندا شد
امیدوارم این مرگ های سریالی که بین هنرمندای کشور شیوع پیدا کرده ، به زودی بین سیاستمدارای کشور هم شیوع پیدا کنه
1-به مامانم میگم: میز مبل برای گل گذاشتن روش نیست ... واسه اینه که پامو بذارم روش حالشو ببرم! :))
میگه :اون جارویی هم که تو خونه س برای تمیز کردن نیس .. برای خوردن تو صورتته تا من جیگرم حال بیاد ... شک نکن
ﻫﻴﭽﻮﻗﺖ ﺑﺎ دخترای ﺍﺩد ﻟﯿﺴﺘﺘﻮﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﻧﺬﺍﺭﯾﻦ ...
ﺑﺬﺍﺭﯾﻦ ﺍﻭﻥ ﺗﺼﻮﯾﺮﻩ ﻗﺸﻨﮕﯽ ﮐﻪ از عکس پروفایلشون ﺗﻮ ﺫﻫﻨﺘﻮﻥ
ﺩﺍﺭﯾﻦ ﺑﻤﻮﻧﻪ...
هيچ وقت يادم نميره...
يه سري تو فيض بوک يه استاتوس توپ گذاشتم
يه دختره که عکس پروفايلش با يه تاپ و دامن کوتاه بود اومد کامنت گذاشت : "آي گفتي آي گفتي"
بعد کامنت دخدره بيشتر از استاتوس من لايک خوردهيچ وقت يادم نميره
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مـــــرگ بر آمریـــــکا (sm89)
بسوزه پدر تجربه (sm2) آقا علت تنهاییِ احسان لو رفت (sm2)نقل قول: