آره بابا قدیمی را هم را گوش میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره بابا قدیمی را هم را گوش میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا(sm2)
نشونت میدم تموم پرواز بادبادکارو (sm74)
نترسی لولو دروغه
آن کِه به دل اَسیرمش،
در دل و جان پذیرمش
گر چه گُذشت عُمر من،
باز زِ سَر بگیرمش ... (sm50)
شه پر پرواز من اخر شکست(sm50)
از شبو این درد پنهان خسته ام (sm88)
نسخ (sm50)
چی شد این شهره ات هادی؟(sm142)
(sm118)بازم تابستون اومد آفتاب تو ایوون اومد (sm128)
شهرام شب پره برو تراک اول (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق مشاهدات رفتارشناسان ، افراد باهوش و خلاق تمرکز کوتاه مدتی دارند ، خیلی زود حواسشان پـــرت می شود و اغلب با خودشان صحبت می کنند !
روش نشده مستقیم بگه منظور اصلیش من بودم (sm120)
(sm118)(sm118)نقل قول:
(sm51)
(sm137)(sm144)(sm224)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm204) (sm2)
(sm143)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدانم این منظورش کی بود این (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یا تو یا اون که مو لاشه (sm2)نقل قول:
موزن کونی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)پسر باحالیهنقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قطعه سالِ 2013 منتشر شد . الان شده سالِ 2017 !
4 سالِ منو یاد حال و هوایِ بارونی میندازه ! یا . . . چو از این کویرِ وحشت به سلامتی گذشتی . . . (sm50)
شعرش رو یغما نوشته .
اگه نه شنیدین شدیدا توصیه میشه !
(sm127)
(sm134)(sm50)
مرسی صابر زیبا بود و تا ب حال نشنیده بودم(sm176) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(صدای خواننده خوشم نیومد اما تنظیم و شعر خوب بود (sm98))
اینجا که ی هفتس که داره بارون میاد و کلافم کرد(sm50)
ی نکته ای که توجه منو جلب کرد تگ ا هنگ بود ک احتمالا متن شعرو اضافه کردی و نشون می ده چقدر آرشیو و ارزش کار برات مهمه(sm10)
با صدای ایشون نشنیدم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینو بگیر گوش کن هم صدای خواننده خیلی بهترِ ، هم موسیقی خیلی خیلی بهترِ (تنظیم کار هم با شهاب اکبری نازنین تشریف داشته است ... (sm127))
بچه ها آدرس جدید قیلتر شده؟
برام من با فایرفاکس بالا نیورد مجبور شدم با وب فریر بیام دوباره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نسخه هم بسی خوب بود (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت ! (sm127)
کرمان همین الان بارون گرفته ! موسیقی رو قطع کردم دارم صدای بارون رو گوش میدم !
بعدش می خوام آهنگِ صدای بارون رو از ستّار گوش بدم .
جادّه های مهربونی رگایِ آبی یِ دستات (sm50)
واقعا چه قدرِ آهنگِ صدایِ بارون ستّار عجیبه (sm29)
فکر کنم تویِ ایران ضبط شده با شعرِ اردلان سر فراز (sm81)
چه خوبه صابر هنوزم بیداری .. (sm127)
سایت هم شیلتر شد . خیلی آرامش شب رو دوست دارم (sm50)
ریدم تو نوشتنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوووووووووه یادش به خیر سال 80 ما اینو گوش میدادیم واااااااااای
جاده های مهربونی رگ های آبی دستات (sm50)
رفتیم به 16 سال قبل
بی احساس مشنگ (sm2)نقل قول:
بریم یه بسته بگیریم به افتخار هر جقیه (sm2)
یه بزرگی بهم گفتش میثم اگر اون بچه های بی گناه را تو چاه حمومون نمی فرستادم الان ترمیناتور بودم.
گفتم مرد حسابی اگر من پام به ایران شهر و و زهدان باز نمی شد الان ایران ابر قدرت جهان بود (sm50)
هادی وی اچ اس های کلتکس رکوردز را داری (sm2)(sm2)
اگر داشته باشی الان حکمش با شیشه یا پا میره (sm2)(sm2)
نقل قول:
دیوث (sm74)
نقل قول:
این گلادیاتور های جا کش معلوم نیست نصفِ شبی دارن ترتیبِ خواهران بسیجی رو میدن که بی دارن سایت رو چیلتر می کنن (sm2)