SHAREit
(sm118)عجب نرم افزار فوق العاده ایه
نمایش نسخه قابل چاپ
SHAREit
(sm118)عجب نرم افزار فوق العاده ایه
خودت داری میبینی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۱.۲/گیگش فقط تلگرام
کلا فایلایی ک دو دسته بندی بالا نیست میشه misc
جووووننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
DDR4 رو میگی ؟ اینجا ارزون تره ولی اون دومی سری A نیست Z170 Pro ـــــهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز این اومد(sm2)
(sm51)(sm51)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی از این نرم افزار استفاده میکنه ؟
اشترم البوم بردی رو نزدی اینو بزن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm70)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی نیستی گلهای باغچه نگاهم می کنن
با زبون بسته محکوم به گناهم می کنن
گلها میگن که با داشتن یه دنیا خاطره
چرا دیوونگی کردی و گذاشتی که بره!
(sm2)
میگم منظورت 4 بود یا 3 ؟ (sm70) خودم الان یه سیستم دارم اونم بالاست تقریبا خواستی میدم بت البته واسه خرداد میگیرم (sm120)نقل قول:
یه جایی نمیتونی لیچش کنی من الان امکاناته بشک بشکنم همرام نیست(sm2)نقل قول:
اشترمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی بارشو من حس کردم(sm25)
مگه تو هستی آمل ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابلنقل قول:
پازل باند (sm118)
کوشان یاد بگیر (sm2)
دیروز چی میخواستی بگی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستم بگم گیگا بگیرنقل قول:
مسترینگ وکال پازل چه بهتر شده (sm118)
نقل قول:
(sm77)
خدا قسمت کنه این دافه واسم جور شه(sm59)
لعنتی اینقد خوبه که باید سانسور شه(sm178)
(sm59) سانسور شه
ایسوس که بهتره (sm74) عکس از بایوسشم انداخته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 یا 4 ؟
(sm70)نقل قول:
این بایوسی که میبینی خشگله چیز خاصی نیست فقط یه پوسته است روی بایوس زشت قبلی میاد بالا همه مادربردای جدید دارننقل قول:
گیگابایت تولید کننده اول مادربرد تو جهانه
اینم بایوسی که روی همه مادربردای جدیدش میزنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm50) موسیقی نیو ایج و آرامش بخش بی کلام در حد تی ملی (sm50)
تو هم کردی تو کیون نیو ایج در نمیارینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک نیو ایج فقط البومای Era
Era is the eponymous debut album by Eric Lévi's new-age project Era
(sm118)
مث قضیه سامسونگ و اپلنقل قول:
سامسونگ اوله اما بیشترین سود مال اپله و بهترین گوشی
گیگا اول فروش هس اما چندین ساله بهترین برند ایسوس انتخاب میشه تو مادربرد
من خودم قبل ازاینکه DDR3 بگیرم گیگا بایت داشتم p945 ازون خازن های معمولی هم داشتم بعد عوض کردم P45 گرفتم خیلی هم توپ بودنقل قول:
بعد دیگه 3 اومد رفتم گرفتم
گیگا هم میگن قدیم خیلی خوب بود حرف اول میزد اما الان ایسوس خیلی بهتره .....اینم من نمیگم (sm120)
حالا معوم نیست شایدم گیگا گرفتم بستگی به مدل داره
ایسوس تو مادربرد اول نیست چند سال تو لپ تاپ اول شدهنقل قول:
گیگابایت همیشه بهترین بوده تو کیفیت و فناوری های جدید و نواوری
گیگابایت بزرگترین تولیدکننده مادربرد در جهان شد
http://www.sakhtafzarmag.com/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF/3661/%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%E2%80%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8 C%D9%86-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF%E2%80%8C%DA%A9%D9%8 6%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%AF
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
با بهبود بیوقفه اطمینان پذیری و قابل اعتماد بودن محصولات، در طول سال 2015، ایسوس یکبار دیگر کمترین میزان بازگرداندن مادربرد را در میان تمامی سازندگان مادربرد داشته است. ایسوس این افتخار بزرگ را به مدت 10 سال متوالی از آن خود کرده است.