بنده با کوله باری از تجربه عرض میکنم که نگاهش سکسیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده با کوله باری از تجربه عرض میکنم که نگاهش سکسیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)روش غیرتی هستما (sm122)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی داره ؟(sm120)نقل قول:
از نگاهش داره س. ک . س میباره ، یعنی نگاهش هم نکنیم ؟ پس این کوله بار تجربه رو چه کار کنم ؟(sm2)
برم فیس یه سر بزنم ببینم دوس دخترام چه کار میکنن(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست دختر هم دوست دخترهای قدیم (sm2)
یه کامنت بزار حداقل (sm2)
نقل قول:
احتمالا سرش با دوست پسراي ديگش گرمه (sm98)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من و دوست دختر ؟ تو این سن و سال و با کوله باری از تجربه ؟(sm2)
هم سن و سال های من دو تا بچه دارن (sm120)
به قول معروف : آردها رو ریختیم و الک ها رو آویختیم (sm120)
(sm2)گردنبند خریدی برا همشون؟نقل قول: