[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبره پست بالا ؟؟؟؟ (sm2)(sm51)
یارو اومده تو پیج سهراب سپهری پست گذاشته:
“آقای سپهری من عاشق شما و شعراتونم شب ها با شعرهای شما
و چشم خیس به خواب میروم، چشمها را باید شست جور دیگر باید دید…”
حالا تا اینجاش اشکال نداره ، دو روز بعدش کامنت گذاشته زیر پست خودش که:
…” آقای سپهری تورو خدااااااااااا جواب مرا بدهید حتی یک سلام (sm2)(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه یمن هم اضافه کن ، این کشتی که تازه فرستناده حسابش کردم مبلغش چیزی نزدیک 91 میلیاد تومن بود تازه نصف اقلامش قیمت نداشتم اضافه نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
91 میلیارد فرتی از جیب من بد بخت و امثال من.. یکشبه راه بافتد بره
خدایا خودت ظهــور کن (sm178)
میخندمو دردامو میشمارم ... (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم از این کشتی ها واسه خود ایرانی ها نمیخوان بفرستن
نجات دهنده مرده است
اگه دردتو تسکین میده یک شبه نبود یه هفته طول کشید تا برسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب بیکاری هستی نشستی حساب کردی ، برادر جان کشورت به تاراج رفته ککت نمیگزه این در برابر حجم تاراجی که داره میره چیزی نیست که ...
شل بگیر دادا عادی میشه (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که از بندر بره میشه یک شبه رفتن.... حالا یک ماه تو راه باشههه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه سوال از اونایی که دم از دین میزنند و بانی این کار هستند :
منبه این پول از کجاست؟؟؟؟
بــــــخدا حــــــــرومـــــــــــه (sm11)
وسلام.
یه دوش اب گرم یه چای خوش رنگ یه موزیک ملایم . . . . . . من امتحان کردم فایده نداره. کُس خوبه کُس)