پازل بند (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
پازل بند (sm118)
این چیه میدی ظالمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Nero.Micro.12
دسته خر بند (sm118)
برا رایت کردن نرو 6 هم جواب میده (sm2)
ن دیگه نرو 6 رایت نمیکنه من تا حالا 10 بار نصب کردم رایت نمیکنه رو دارایورای جدید و sataنقل قول:
نوشته اصلی توسط gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پازل بند پشم کوشان هم نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی اگه میخواد فقط رایت کنه کرکم باشه اینو نصب کنه
اینو دانلود کردم اوکی شد (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه کرمی دارم،هر برنامه ای که داشته باشم حتی اگه استفادش نکنم خیلی،وقتی ورژن جدیدترش بیاد باید نصبش کنم.از فوتوشاپ بگیر تا نرو.فقطم نسخه اصلی.تازه این که حجمی نداره من کانتنت پکش که 800 مگه هم دانلود کردم با اینکه مصرفی ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث هنر کردی اینو دانلود کردی نرو کاملو دانلود کن بدرده روزه مبادا میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که دادی دانلود کردم نه کرک میشد نه سریال کار میکرد نصب نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین دیروز رو لب تاب دختر خالم نصبش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم نصب نشد نه کرک کار میکرد نه سریال (sm169)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
سلام کسی از دوستان مراسم بزرگداشت بهروز وثوقی که ازش تجلیل میکنن و هنرمندان زیادی هم توی اون مراسم حضور دارن با کیفیت خوب و به طور کامل نمیدونین از کجا میشه گیر آورد؟
خیلی ضروریه آقا امیر شما میدونی از کجا میتونم دانلود کنم؟(sm10)(sm10)
عشقت آتش بدل کس نزند تا دل ماست
کی به مسجد سزد آن شمع که بر خانه رواست ... (sm50)
نمی خـورد غـــم خمــار عاشقـان
که جام ما شکست و مست می رود ... (sm50)
بهرام نورایی با کیفیت flac . . . (sm118)
ایول امیر . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید تاج - برقص آ ... (sm50)
میلاد راستی بهت گفتم که آهنگ " موج خون " با صدای شجریان و پریسا اصلا منتشر نشده ! (sm74)
موقع اعتراض های سال 88 رو یه سری عکس از دوستان معترض میکس شده بود و چندتا شبکه پخشش کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود نمیشه اون سری هم گفتی اوکی شد ولی بازم نشد (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا !؟ مطمئنی صدای شجریان بوده !؟ (sm77)
آخه اون لینکی که به من دادی صدای " حسن شرقی " و " هاله صیفی زاده " بود ! (sm54)
دقیق نمیدونم شجریان باشه یا نباشه احتمالا هم نباشه ولی چون از یکی از وبلاگ های طرفدارای شجریان گرفتم اونجا نوشته بود با صدای شجریاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید تاج آلبوم خاطره ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ! متاسفانه صدای شجریان نیست ! (sm81)
کیوان ساکت آهنگ ساز این کار هیچ وقت اون نسخه رو پخش نکرده ! (sm25)
بعد از اون حرف هایی که کیوان ساکت در مورد موسیقی هیپ هاپ زد دیدم نه ! کیوان ساکت هم نه ! خخخ ! (sm178)
آره دستت درد نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام کسی از دوستان مراسم بزرگداشت بهروز وثوقی که ازش تجلیل میکنن و هنرمندان زیادی هم توی اون مراسم حضور دارن با کیفیت خوب و به طور کامل نمیدونین از کجا میشه گیر آورد؟
خیلی ضروریه آقا امیر شما میدونی از کجا میتونم دانلود کنم؟(sm10)(sm10)
حرف های کیوان ساکت تا حدودی درستهنقل قول:
کلا اونایی که موسیقی سنتی کار میکنن بقیه سبک ها رو به هیچی قبول ندارن
یه دقیقه بپر تو انجمنش برو تاپیک نرو اخرین کرکشو دانلود کننقل قول:
بگردید بگردید در این خانه بگردید
در این خانه قریبید قریبانه بگردید ... (sm50)
تو گوگل سرچ کن برادر جان (sm59)
نقل قول:
(sm77)
(sm10)
صابر کما 2 (sm174)نقل قول:
هادی نیست هرچی زدم لینکا مال 4-5 سال پیشه همه خرابن یا حذف شدن(sm81)نقل قول:
نقل قول:
Coming Soon . . . (sm120)
تاریخ هم بزن (sm2)نقل قول:
همش نه ولی جدا الان رپخون های خوب و قابل تحمل 10 تا نمیشن که اونا همه دارن میخونن احتیاجی به مجوز گرفتن ندارننقل قول:
نقل قول:
انتشار قطعی ! (sm30)
1399.01.01
(sm81)نقل قول:
اشترم دیوث اینو واسه 10 دقیقه لیچش کن دانلود کنم.دیوث این بود رفاقته ما؟(sm2)