اینم یکی از سروده های عالیجناب (sm2)
بخند به روی دنیا ,دنیا به روت بخنده
بذار که رنج و غصه بار سفر ببنده
تو تنها نیستی خدا یارته , اون مهربونه نگاهدارته (sm2)
درد رو دوا میکنه ,معجزه ها میکنه , نخور غصه عزیزم ببین چه ها میکنه . (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم یکی از سروده های عالیجناب (sm2)
بخند به روی دنیا ,دنیا به روت بخنده
بذار که رنج و غصه بار سفر ببنده
تو تنها نیستی خدا یارته , اون مهربونه نگاهدارته (sm2)
درد رو دوا میکنه ,معجزه ها میکنه , نخور غصه عزیزم ببین چه ها میکنه . (sm51)
قربانت عزیز , شرمندم کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا این شعر ها که قابل تو رو نداره (sm2)(sm30)
هادی تو پاکروان و استاد وارطان و جهان گیر را به خاک سیاه نشاندی ولی نتوانستی با کمک او ویدئوی مهستی را ضبط کنی .
رفتن رامسر عزیزم به منم گفتن بیا نرفتم تو خونه راحت ترم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم باید قیدشو بزنی (sm81)
چرا نرفتی بابا جان ؟ تا جوانی برو شمال حال میده پیرم شدی برو فرقی نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای سرت زدم قیدشو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا دو نفرست تو نیستی پیش من دلم تنگه واسه با تو قدم زدنهوا دو نفرست جای تو خالیه کجایی ببینی کجایی عشق منهوا همون جوری که تو دوست داری من خیس خیسمو داره بارون میادبی تو خیابونا گم می کنن منو دلم تنگه برات دلم تو رو میخوادمن عاشقت بودم باور نمیکنم فراموشت شده منو به این زودیهوا دو نفرست دارم گوش میکنم همون آهنگی که تو عاشقش بودیهوا دو نفرست تو نیستی پیش من دلم تنگه واسه با تو قدم زدنهوا دو نفرست جای تو خالیه کجایی ببینی کجایی عشق منهوا دو نفرست قصه همون روزا با تو تو این هوا جون میده راه بریمن با تو حاضرم هر جا بگی بیام هوا دو نفرست بگو کجا بریمهوا همون جوری که تو دوست داری من خیس خیسمو داره بارون میادبی تو خیابونا گم می کنن منو دلم تنگه برات دلم تو رو میخوادمن عاشقت بودم باور نمیکنم فراموشت شده منو به این زودیهوا دو نفرست دارم گوش میکنم همون آهنگی که تو عاشقش بودیهوا دو نفرست تو نیستی پیش من دلم تنگه واسه با تو قدم زدنهوا دو نفرست جای تو خالیه کجایی ببینی کجایی عشق منهوا دو نفرست قصه همون روزا با تو تو این هوا جون میده راه برهمن با تو حاضرم هر جا بگی بیام هوا دو نفرست بگو کجا بریم
(sm2)
نقل قول:
(sm25)(sm70)(sm51)
چقد خوشگل شده اینجا (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
',l a, cg'vhl (sm2)نقل قول:
موزن دیوث په راک رو کی میخواد بده بیرون .. (sm3)
نسخه سریال شی شیه .. (sm3)
کسی موزیکو پیدا نکرد برا ..
ای باوووو ..
الی دیوس برا چی عکس وایکینگ میذاری ..
هر چی میگی برا خودت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشتم گم شو تلگرام (sm142)نقل قول:
زر نزن من عکس میذارم خودت پاراگراف مینویسینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوه ی همون پدربزرگه دیگه.پدربزرگش اون زمان هر کی رو که میتونسته ترور میکرده.خودشم الان خایه مالی می کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم از کجای قرآن اون چیزا رو درمیاوردن اسمشونو گذاشته بودن فداییان اسلام.
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا خداست این آهنگ (sm118) با صدای بالا سرتو میبره
(sm50)
(sm50)
سایت فی.لتره
استاد چقدر تحقیق و تفحص کردید که اینو کشف کردید؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اعصاب خودت مسلط باش دیوث (sm2)
(sm51)(sm2)نقل قول:
یه بار ما یه چی خواستیم از اینا ..
(sm81)
(sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آشتی صدا و سیما با شجریان
شبکه 4 در بخش خبری خود با نشان دادن این تصویر از سلامتی استاد محمدرضا شجریان خبر داد
کدوم تصویر (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
گل واردی (sm77)
خب معلومِ تصویر و خبرشون دروغِنقل قول:
اخه شجزیان که موهاشُ تراشیده که پسر جان ببین اینجا چقدر مو داره تصویر قدیمیِ
میثم ابراهیمی... البوم نبض قدیمی ترِ یا تگرگ؟!!!
آدرس جدید باران چیه؟(sm171)
برا من که درسته
ctrl+shift+del+enter
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبضنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفس بکش نفس بکش اینجا نفس غنیمته (sm50)
بچه ها زیرنویس Ice Age رو دارید
آزادی چه بی تضمینی
تو این سلولای تو در توی بیماریا
زندونیا زندون بان زندونیای زندون بان زندونیان
آخ آزادی بیـــــــــــــــــــ تضمینی
تو این سلولای تو در توی بیماریا
زندونیا زندون بان زندونیای زندون بان زندونیان ... (sm50)