سلام
خبر مبر؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خبر مبر؟؟
این خبری که میدم حتمیه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط قاوال [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا آخر ماه دوتا آلبوم بیشتر نمیاد ..
محسن و فلاحی !!!!
صبح زود یه بارونی بارید آسمون سیاه ه ه ه بارون ِ تند د د (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایولنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بافتنی بلدی ببافی بانو !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم الان خریدم دو رنگ .. (sm132)
بافتنی ؟! (sm132) بلدمنقل قول:
چی میخوای ببافی ؟ مامانت که حرفه ایه
اون سی دی رو میشه بزاری دانلودش کنم ؟ (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون قدیمی شده ..
چی میخوای بهت لینک بدم ..
از اینکه شنبه نمیتونم برم باشگاه از همین الان دلم گرفته (sm74)
همونی که گفته بودی واسه مامانم اینترنتی خریدمنقل قول:
نمیدونم کجاس اون ..نقل قول:
هاردم همه پخش و پلاس ..