میلاد
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد
بلی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه
خسته نباشی اینقدر جامع انالیز کردی(sm2)
تنوع توش کمه خیلی تکرار توشه ولی از اونجایی که صدای خواننده درمیاد بهتر به نظر میرسه
انالیزه مثبت بکن دیوث(sm2)
اینو بزن تاپیک کامینگ سون.کی به کیه(sm2)
هر چی بسازی من راضیم
به وقتش به کامینگ سون هم میرسیم (sm120)
میلاد من 05 تا آلبوم با صدای " ه الف سایه " از یه وب لاگ دانلود کردم ! (sm128)
تو چند تا آلبوم داری ازش !؟ (sm173)
بال در بال - هنر گام زمان - تا صبح شب یلدا - زخم دیرین تبرها
" بال در بال " همون آلبومی که با محمد رضا لطفی مشترک اجرا می کنن و امیر 320 زده !؟
(sm50)
چه موزیک ویدئویی (sm59)Rosamund Pike بازی کرده (sm120) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب آلبومی لامصب(sm118)خوراک پارتی
چی بود این؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Horns up چی میگه تو کاور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه هیپ هاپ نیست ?!
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساقی به دست باش که این مست می پرست
چون خم ز پا نشست و هنوزش خمار توست ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد آلبوم های تا صبح شب یلدا - زخم دیرین تبرها هر کدوم دو تا سی دی دارن !؟
از من که دو تا سی دی دارن ! (sm118)
بله دوتا سی دی هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm120)بیشتر هاوس هست ، هیپ هاپ هم داره ، رپ ها رو هاوس هست بیشترنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تراک اول دومش محشره (sm118)
رضا رشید پور دیشب گف از چاووشی دعوت کردم .. (sm59)
daredevil چه حالی داد .. (sm1)
چاوشی هم حتما میاد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تیکشو ویدیوشو نداری؟ دیشب نتونستم برنام صفرصفر ببینم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط troy123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال ندارم آپلود کنم ..
(sm155) واکینگ دد پلی ..
(sm50)
کوشان و قطار ..
تنظیم چیل اوت .. :l
دختر دانمارکی چیز شاخی نبود.خیلی کلی موضوع رو بیان میکرد.اگه وارد جزییات و احساسات شخصیت لیلی میشد.و کارگردانی بهتر. شاید فیلم ماندگاری میشد با بازی خوب رادمین
رمیکس
منظورم همون بود ..
(sm242)
بعدشم رمیکس نیستو ریمیکسه .. :l
اشنایی با اهنگهای خارجی داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متال و ترنس میخام
غمناک و مفهمومی نمیخوام.ساده بخا بگم مثل سبک اون یارو تو مد مکس بود :│
غیر اهنگهای منسون و اسلیپ نات.اگه میتونی معرفی کن
عجب آهنگیِ (sm118) هیپ هاپ و رپ با سولوی بلوز (sm118) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول