(sm50)80 خیلی زیاده دزدی تو روز روشن
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)80 خیلی زیاده دزدی تو روز روشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما مطالب فوتباليشو بخون خب (sm54)
کاش میشد خامس و دی ماریا معاوضه بشن این همه پول هدر نره
- (sm50)
صاحب تایپیک که سرکرده ی گروهک ماست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شانس شما فقط امروز اینطوری شد (sm120)
عذرخواهی میکنم محسن(sm10)
خامس به سرنوشت اوون و آنلکا در رئال دچار خواهد شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینید اینو کی گفتم
نزارین به حساب طرفداری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر 10 صفحه 1 مطلب !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)همیشه برعکس میگی پس ستاره میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي حرفا چيهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط نظرمو گفتم اصلا هم روش بحثي ندارم
توو هر فروم يه تاپيك واسه چت هست
روو اون حساب گفتم
(sm127)
حسین احتمالا خوابش میومده که این حرف رو زده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا دیماریا حیفه(sm74)
حداقل بره منچستر که بازیهاشو بتونم از تلویزیون ببینم