[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا عزیزم ولی وای به حالت سوتینتُ باز کنم همش اسفنج باشه ها (sm142)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حالا اخرش چی میرینه به کل زندگی ادم اصن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشقی بیماریه ... (sm74)
از حالا گریه و زاریه ...(sm81)
دردیه که تکراریه ... (sm1)
عه از کی تا حالا دخترا میرن خواستگاری ؟؟؟(sm59) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی لیوان بریزم یا استکان؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همون موقع که تو برای جلب توجه جنس مخالف کـ*ـونتُ به نمایش عموم گذاشتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من بحث نکن عمویی یه جماعتی از پسرای آنلاین زیر چتر حمایت منن...
جوابتو نمیدم نوید (sm70)
فعلا بچه های عزیز و دوست داشتنی نوید.و صابر..یاسین..
شب بخیر ما که رفتیم (sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(شرمنده دیر کردم)
(sm127)زندگی سه تا پیچ داره. تولد ، رفاقت و مرگ (sm127)
(sm127)تو پیچ دوم دیدمت تا پیچ سوم باهاتم(sm127)
(sm127)تولدت مبارک دوست خوب(sm127)