تقلید نکن
نمایش نسخه قابل چاپ
تقلید نکن
04 - You Know What_
(sm50)
مد مکس ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه متال گوش ندادی و میخوای شروع کنی متالیکا بهترین انتخابه برای هوی متال
turn the page - unfurgiven 2 - nothing else matter
سمفونیک متال هم خوبه از اپیکا unchain utopia - feint
از نایتویش sleeping sun
از اوانسنس bring me to life
اینارو برای شروع گوش کن ولی اگه اینارو شنیدی کارای دیگه رو بگم
کار خوب خیلی زیاده مشخص کن تو چه سبکی از متال باشه و اینکه اگه صدای هارش داشته باشه مشکل داری یا گوش میدی تا کارای دیگه رو بگم
(sm93)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترنس هم کارای آرمین ون بیورن و کارای قدیمی تیستو رو گوش کن
از اون سبکی که گفتم ولش کن.و ترنس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تراکای اپیکا خوشم اومدصدا دختره هم خوب بود. و nothing else matterاین تراک خیلی خوشم اومد(sm50)
برا شروع 3-4 تا از خوانندهای معروف مث همین متالیکا تو سبک متال و راک
2-3تراک خوبشون رو بگو تا بیشتر علاقه پیدا کنم.صدا هارش هم اشکالی نداره
سبک کلی همون متال.یا راک.بعدش که کلا این سبکها رو درک کردم و حال کردم.بعد به زیر شاخه هاش میرم و به کدوم علاقه دارم الان نمیشناسم .همون کلی متال میشناسم..
اینا sleeping sun bring me to life
هم خوب بود.ملایم باشه یدفعه اوج بگیره خوبه
.مرسی از وقتت(sm10)
(sm50)
سهم من از تو یه آغوش خالی ... (sm50)
امیر سایت باز چه مرگشه فایر فاکس اصلا باران رو باز نمی کنه ولی مرورگرهای دیگه باز می کنه فایر فاکس این رو نشون میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
domain not yet active
Are you the domain owner?
Log into your control panel to start using your domain.
کسی میدونه مشکل از کجا چرا فایرفاکس باران رو باز نمی کنه(sm178)
domain not yet active
Are you the domain owner?
Log into your control panel to start using your domain.
حل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)مشکلش چی بود باووو
این چندتا کار راکنقل قول:
Raindrops شمرین
For today - Fingertips کمل
Dont cry گانز ان روزز
Hey you - high hopes پینک فلوید
Schizophrenic prayer ریورساید
The reacing heart - departer کاتاتونیا
Summernight symphony الوی
Sleep پوئتز آو د فال
Inside of me تری دورز داون
Yellow کلد پلی
Wake me up when september end گرین دی
اینم چندتا متال
I بلک سبث
The day that never comes متالیکا
Death come near me دراکونین
Cry for the moon اپیکا
Hallowed be thy name آیرون میدن
Mutter رمشتاین
Boom سیستم آو ا داون
Darkest part رد
(sm10)
دمت گرم.خیلی حال دادی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
(sm50)
(sm59)
دیوث (sm2) یه فایل تورنت دانلود کردم از مرورگر که دانلودش تکمیل نشد الان جای فایلش مونده حجمشم 0 کیلوبایتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کاری مکنم پاک نمیشه ریستارت هم کردم دانلود مرورگرم همه رو پاک کردم ....History و ....
دیوث چه کار کنم که حوصله ات سر رفته !?؟! (sm2)
میخوای عربی برات برقصم !?؟! (sm2)
@Ramy
من امشب خونه رو تقسیم کردم بزار همسایه ی همدیگه باشیم ... (sm50)
علی کجاست !؟ (sm25)
توی باغ چه . . . (sm81)
این آلبوم با صدای خسرو شکیبایی و اشعار فروغ فرخ زاد شاه کاره . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشد بپرسم...نقل قول:
باده تویی (محمد معتمدی & حسین علیزاده & هم آوایان) (sm50)
می با دیگران خورده ست و با ما سر گران دارد...(sm50)
امیر عوضی ..
وایییی دهنش بی باک چقد خوبه سریالش ..
یه جا یه فصلش میاد آدم میبینه ..
میره یه سال دیگه ..
(sm1) از اون سریالاییه که تموم میشه آدم میپکه .. (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 days ago
(sm50)
(sm59)
نامهربانی آتشم زد (sm172)
افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم (sm50)
نقل قول:
ببین دو قسمت پشیمون نمیشی ..
Arrow هم تخیلی نیس که ..
فردا هم باید بنشی بیاد .. (sm50)
(sm19)
(sm90)
حق من چیزی جز نفس های تو نیست
اگر جز اینه حقم نمیخوام ... (sm50)
(sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
حاجی اینو پلی کن بدجور روشن میشی (sm59)نقل قول:
میگم چرا یکم خنده دار میزنه.نگو هندی بوده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی همین که تایمش زیاده خیلی خوبه.مرسی
از دی جی های معروف المانی تراکای خوب قدیمیشون رو داشتی 1-2 معرفی کن.
خواهش میکنمنقل قول:
نه اون وکال وسطش هندیه اما سازنده کار اسرائیلیه (sm128)
آلمانی چند تا آهنگ قشنگ که تو ذهنم هست بت میگم
Scooter:
How Much Is The Fish
Fire
Maria (I Like I Loud)
And No Matches
Cascada:
What Hurts The Most
A Never Ending Dream
DJ Quicksilver:
Ameno
Believe