ادمو دمت گم درست شد @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ادمو دمت گم درست شد @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز بیدار شدم که تراکارو بگیرم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متال ها رو گرفتم.یه بار همه رو گوش دادم ولی نه دقت و با احساس.این نظرمو جلب کردMutter
تا اینکه رسیدم به این تراک Death come near me دراکونین.(sm50)
هنوز دارم گوشش میدم.تا اخرشب همین پلیه.خونه هم خالیه.
ینی محشره.تایمش هم عالیه.واقعا حال دادی(sm19)فردا که از جو این اهنگ اومدم بیرون راک هارو میگیرم.وهمه تراک قشنگ گوش میدم.
علاقم بیشتر شد(sm74)
شبهارو که تو خوابهام هستی
روزاتو پیش چشم من شب کن ... (sm50)
نور صفحه ابی شده(sm3)
زیرنویس فیلمها رو ابی نشون میده(sm3)
دکمه های مانیتور رو دستکاری کردم.درست نشد.
امروز موقع روشن شدن هم یکم مشکل داشت.یکی زدم روش روشن شد مانیتور(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب تو این آبلیموهای صنعتی چیه ؟! اسید سیتریک با اسانس و رنگ دهنده ( یه قرص ویتامین c هم میندازن تنگش ) همین ! اسید سیتریک تو نوشابه زرد هم هست اونا اسید به خورد مردم نمیدن ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا از جوهر قند نمیگن که خیلی خیلی خطرناکه و به آرد میزنن تا سفید بشه ؟! اون که ســــــــــوپر سرطان زا تره و هیچکی کاریشون نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی جواب بده چرا ؟ چــــــــــــــــــــــرا ؟
من اگه بمیرم تقصیر توئه
پفیوز مگه من والتر وایتم میپرسی اینارونقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاری ندارم باید جوابگو باشی اگه من بمیرم وصیت میکنم تقصیر الی بوده
افشاگر چطو بهترین فیلم2015 شده.فقط موضوعش یکم خوب بود(sm3)
(sm2)نقل قول:
بیشتر باید گوش کنی با یکی دوبار نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دراکونین عالیه (sm50) فولشو بگیر سبکشم میشه دووم متال تو این فضا غیر از اینا بند Saturnus هم عالیه
Empyrium هم موسیقیش حرف نداره ولی بعید میدونم با وکالش بتونی ارتباط بگیری
(sm10)
اون مانیتورتو باید پرت کنی تو سطل آشغال (sm2)جای تو باشم قشنگ شاش میکردم روش بعد تا اونجایی که دستم میرفت پرتــــــــــــش زمیکردم (sm30)(sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو بگیر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من IPS رو گرفتم که الان نداره (sm120)
پول ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این قدیمی های گنده ال جیه
ببین میتونی یه مانیتور 17 ال سی دی تمیز پیدا کنی ؟! (sm70)CRT دیگه چشم آدمو میزنه به درد نمیخوره ....(sm25)نقل قول:
پیام خصوصی برات نمیاد !
مثل هر شب تو نبودی اما شمع تاریکی من روشن بود
تو نبودی که ببینی تا صبح گرمی وسوسه ات با من بود
شب بی پنجره آروم آروم سمت تاریکی تختم پیچید
شعله ی خنده ی خاموش تو بود که رو دیوار اتاقم رقصید ... (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلت خوشه.دس دوشه نمیشه گرف
نداشتیم نداریم نخواهیم داشت.پول
اینم خیلی وقت پیش بعد1سال خایمالی گرفتن(sm120)
دیگه گفتن نداره با همون بساز حتی اگه داره میسوزه ...
پاسخ بیداری من
بی شک هجوم شعر بود
زین پس کسی شب را ندید
چشات هفت رنگ هفتا رنگ زیبا
چی بگم خدایا معجزه کردی
دلت از سنگه سنگ سرخ یاقوت
به کسی چه مربوط که این همه سردی ... (sm118)
ای بابا انقد بدبین نباش دسته دومم خوبه همه شون که خراب نیستنقل قول:
آخه میدونی چیه ؟! طرف میاد مانتیور 17 رو میفروشه میخواد بزرگتر و بهتر بگیره Wide باشه
یه وقت فک نکن چون رفته سر تعمیر اینا میان میفروشن نه ! مانیتور ال سی دی دیر خراب میشه یا بهتره بگم اصلا خراب نمیشه
من خودم یه دونه سامسونگ گرفتم واسه داداشم این 4 ساله یه آخ نگفته ! بگردی هست دسته دوم تمیز
نگران پولشم نباش من بت میدم تا هر وقت که داشتی پس بده عجله ای نیست دیگه صد تومنم پوله !
من دارم از 90 تومن تا 160 تومن دست دو
یه دونه تمیزشو عکس بگیر بفرست براش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس در کار نیست آدرس میدی میاد درخونه میبینش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان اهل فن نظری کارشناسی خودتون رو بگید ببینم میارزه بگیرم یا نه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن حالا یه عکس بگیری میمیری(sm2) ...میبینی که ...طرف وسواس داره (sm70) فک کن واسه خودت میخوای بگیری یه چیز خوبی بش بده حسابتم با من (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هیچ وجه منه الوجوه بدرد نمیخوره ...(sm2)الجی نگیر ...نقل قول:
تشنه باید بیاد لب چشمهنقل قول:
جنس دست دو دیگه چیه بخوای ازش عکس بگیری که وسواس یکی رو برطرف کنی
ای بابا خب مدلش چیه ... برند ؟ چیزی نیست فقط تعمیری نباشه !نقل قول:
بازم خودت میتونی بری توشهر بگردی خبرشو به من بدی ! خلاصه هر طور صلاح میدونی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
سامسونگ 19 تعمیرگاه هم رفتهنقل قول:
سامسونگ 21 تعمیرگاه هم رفته
سامسونگ 19 تعمیرگاه هم رفته
ال جی 17 ترکیده مخصوص انداختن
عجب دیوثی هستی تو ! (sm30)نقل قول:
الی برو ببین اینی که گذاشتم ارزش خریدن داره یا نه
از گوشی سر در نمیارم ولی میگن این k10خوبهنقل قول:
یک دنیا ممنوننقل قول: