شهر الامیرالمومنین خیر من الف الشهر (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شهر الامیرالمومنین خیر من الف الشهر (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128) چه ضررهای مالی بکنن خواننده ها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
یا مث سابق میشی بر میگردی
یا (sm25)
(sm2)میخوام یه ثوابی ببرم بلکه بختشون باز شه طفلک 7 تا موزیک ویدئو داده فقط 30 هزار طرفدار داره تو فیس
خب دیوث یروز خوب هم که بیاد جای تو نی لاشی
من که نیستم (sm2)نقل قول:
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این آلبومای مجازو میزنی چیزی هم میره تو دخل سایت ؟ (sm70)
دکتر دیروز جوابم کرده گفته سرطان خون و ایدز با هم داری 1 ساعت دیگه میمیری (sm2)نقل قول: