برو بمیر
نمایش نسخه قابل چاپ
برو بمیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رم 2 مگه نداری 64 هم نصب میشه دیگه ..
خسته نشدی از این زندگی یکنواخت و بی حادثه یکم طغیان لازمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تلگرامتو نده میخواد گولت بزنه (sm2) جرمی رو یادت باشه(sm2)
طغیان نه زندان (sm2)سند میارن آزادم میکنن (sm2) منم میگم الی گولم زد (sm2) حالا بیا ثابت کن الی زن نیست (sm2)شب تو پارک میخوابم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسه دیگه ذهنم خلاق شد (sm2)
فخری ولش کن این الی رو خودم عادمش میکنم ..
هنوز گوساله تو شکم گاوه شما دارین در مورد جنسیتش بحث می کنید (sm2)
عمته (sm39) سینجول جرمی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
فراستی: حمایت بزرگترین خاندان تروریسم در منطقه از فیلم «فروشنده» مایه سرافکندگی است
حمایت مالی خواهر پادشاه قطر، بزرگترین خاندان حامی تروریسم در منطقه از فیلم فروشنده قطعا افتخار نبوده و مایه سرافکندگی است.
راجع به جایزه آن هم که باید گفت جایزه سوم چهارم جشنواره است و این همه هیاهو در مورد آن شده است.
حمایت چنین کشوری از فیلم فروشنده اگر موجب سرافکندگی نباشد قطعا افتخار نیست.
خب آلبومو بدید بریم (sm25)
بیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
مرسی (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متصل است او (sm1)
ترکونده
سر این آلبوم همه خل نشیم صلوات (sm25)
ولی قول بده اورجینالش رو بخری(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیمارستان امیر بی گزند (sm98)
کیفیت 128 هم میدادی بد نبودا ببخشید ترافیکت زیادی مصرف شد (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین اتوبوس (sm50) چه گیتاری میزنه (sm118)
تو اینستا میشه فالوور یک عدد الکی باشه؟
یعنی زیادی زیادی باشه :)
تو کانال های تلگرام چی؟
(sm30)
الی تلگرامتو پخ کن میخوام برات فیلم بفرستم خیلی جالبه در مورد سبک مورد علاقه خودم(sm128)
این آبیا کیون سوزیشونو دارن با چه چیزایی پور میکنن .. :l
سینجول غیر نیترو فایرفاکس ایتونز و ایست نرم افزار دیگه ای به چشمت میخوره 64 بیتی داشته باشه
(sm2)خب معلومه ما پرسپولیسیا محبوب تریم دلیلی نداره عادلم بیاد سمت شوما ..
به من چه اون بالا شی گفتی دیوس به من ..
به بوی اخرین اجرم وفادارم.. من بچه اوارم(sm50)
مردک وضع خراب(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)تو این هوای گرم حوصله وین 64 ندارم
بیخیال بدبیاری، زنده باد این عاشقانه(sm50)
لیستو دیدم ریدی 4 تا برنامه نصب کردی مشکلی نداره بقیه ..
(sm2)
این امیرم تو ترافیک سال 57 گیر کرده(sm2)
همین فردوسی پور بازی اخر پرسپولیس از بس زر مفت زد از شروع بازی طرفدارای پرسپولیس میخواستن کلشو بکنن(sm120)
حمایت از مظلومی رو اگه بزاره که معلومه پرپسولیسیا همه میزنن اره(sm2)
غفور به گا رفت(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
امروز دهم خرداد
گوش داديد آلبوم رو؟
نظرتون چيه؟قشنگ شده؟
من از ترك هفتم و نهم خيلى خوشم اومد،تنظيم ها عالي شده
.
واقعا واقعا واقعاااااااا خسته نباشيد به محسن و همه عوامل البوم و مخصوصاااااااا تهيه كننده عزيزِ دلم،سلامِ منو بهش برسونيد
(sm2)
اینکه پرسپولیسیه 100% ولی اینکه دهن پرسپولیسو بیشتر از همه سرویس کرده 100%(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر همین رای هایی که کمیته انضباطی برا بازیکنا پرسپولیس داده بیشتر از همه این فردوسی پور باعث شده..
عوضش شما فدراسیون فوتبالو دارین که محرومیت لیگ دروازه بان مارو میندازه بازی حذفی محرومیت دروازه بان شما رو میندازه واسه لیگ سال اینده(sm2)پول میده شما محروم نشین ولی مارو اون سال تو کورس بودیم 6 امتیاز محروم کردن(sm120)
رشید رضایی خیلی شبیه چاوشی میخونه خییییییلی (sm54)
(sm74)نقل قول: