(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
گیتار میزنه؟ خب حتما مثل حس خوبیه نقش بازی میکنه فقط چون گیتار حس خوبیه هم کار خودش نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری ب نقش بازی کردن یا نکردنش ندارم.کلا استایل گیتار زدنشو دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فضای تنظیم تو حال و هوای البوم مثل مجسمه یراحیه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجای حرفم خنده داشت؟؟؟نقل قول:
به شما نمیخنده داره ناراحتیشو از اینکه شادمهر خودش نمیزنه بیان میکنه(sm50)نقل قول:
حال و هوای شادمهر اینجوری بوده و یراحی وارد حال و هوای شادمهر شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر با مونا برزویی کار میکنه یراحی هم میاد کار میکنه
و الان ارش محرابی و وحید پویان که با شادمهر همکاری کردن و ظاهرا تو البومه جدید مهدی یراحی هم هستن
اینجاس که میگن 90 درصد داخلیا مسیر شادمهر رو میرن
هر چند شادمهر کجا و شاگردها کجا
من تنظیمو گفتم یه نگاه به تنظیم های سعید زمانی در این البوم بنداز منظورمو میفهمی وگرنه حرفت درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا کی گفته ترانه همیشگی از پاکسیماست؟؟
حرفت خنده هم داشت میگی دلت لک زده برای گیتار و ویالون میگم خودش نزده میگی من استایلشو میگمنقل قول:
من دیدم میگن دلم لک زده برای صدای خواننده یا ساز اما ندیدم بگن دلم لک زده برای استایل گیتار
اره دیگه وقتی آهنگسازا یکی باشن فضا هم شبیه میشه عادیهنقل قول:
الان صفاریان هر جا کار کنه امضاش مشخصه
دیگه یواش یواش باید این حرفا رو کنار بزاریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفا ماله وقتی بود که میگفتن موسیقی شادمهر
الان وحید پویان میسازه برای شادمهر پس وقتی برای یراحی هم بسازه نمیتونی بگی دنباله رو فضای شادمهره
چون خود شادمهر داره خط ملودی که یکی دیگه نوشته میخونه و این فضا متعلق به خودش نیست
شاخصه تنظیم سعید زمانی تو پیانو هست .
توی همه تنظیمها که انجام داده پیانو داره
+ بعضی وقتها گیتار یا ویالن هم وارد میشه .
Saeedzamani1@
به چه حقی این کار رو انجام میده هیشکی به جز شادمهر حق استفاده از ویالون و گیتار رو نداره ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما گشته ایم نیست تو هم جستجو مکن
آن روزها گذشت دگر آرزو مکن
اگه میتونی بروووووو(sm81)
احسنت
ولی معلومه شادمهر این اهنگو خیلی دوست داره چندین ماه داره روش مانور میده
دیگه باید خودمون رو بسپاریم به انتخاب های شادمهر در این البوم چون چیزی قرار نیست عوض بشه
دقیقا(sm25)نقل قول:
این نظره شماسنقل قول:
ولی از نظر من ترانه سراها و آهنگسازایی که همکاری میکنن با شادمهر از تجربیاتش استفاده میکنن کلا شادمهر بالغ میکنه اونا رو و در خدمته داخلیا قرار میده
وقتی رشد پیدا میکنن کناره شادمهر پس فضا شادمهری میشه
واسه همینه که مونا برزویی مدیونه به عقیلی
یا لهراسبی به وضوح میگه موسیقیه شادمهر روش تاثیر داره
یا طلیسچی و ...
وحید پویان هم من کاراشو گوش دادم اهنگ که اومد کاملا معلوم میشه چه پیشرفته یه شبه ای داشته تو اهنگسایی و این چیزی نیست جز تاثیر شادمهر
یراحی از افرادی استفاده میکنه که شادمهر کاملشون کرده جز این چیزی نیست
این آلبوم بهتر از آلبوم طرفداره بدون شک فقط یک ماه باید صبر کرد.نقل قول:
اگر خواستی علت افت کارای شادمهرو می گم
اینم نظر شماستنقل قول:
از نظر من این موضوع داره غلو میشه
شادمهر الان فقط یه خواننده س هر نظری هم داده باشه به عنوان خواننده داده
توی پیج میلاد هاشمی هم گفته که نه فقط شادمهر بلکه خواننده ها رو تنظیم نظر میدن تا اون چیزی که دلشون میخواد در بیاد
در کل این موسیقی دیگه کار شادمهر نیست میتونی بگی سلیقه ش هست اما کار خودش دیگه نیست
من که گوش نداده نمیگم خوب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال هر کی یه نظری داره منم میگم شادمهر با این نبوغی که داره حیف آهنگسازی نکنه
غلوی نیست عینا حرفه خوده موزیسین هاست وقتی خودشون میگن تاثیر میگیرن از شادمهر دیگه بحثی توش نمیادنقل قول:
ایشالا آهنگسازی کرده فربد عزیز..چون تو معرفی افراد گفته میکس هایه خوبه فلاح و تنظیم های زمانی و هاشمی ولی در مورد ملودی نگفته ملودی هایه وحید پویاننقل قول:
ایشالا همه شادمهری ها راضی باشن
Oh my God(sm120)نقل قول:
تاییدنقل قول:
ایشالا خودشم کار داره(sm10)نقل قول:
بخوایم نخوایم انگیزه ادمی واسه ادامه زندگی پوله ...
وقتی داخلی ها میدونن البوم بهتر بسازن فروش البوم بیشتر میشه خب وقت میذارن تلاش میکنن
ولی اونور آب پول خاصی از فروش آلبوم در نمیاد و درآمد کلا از کنسرته خب دلیلی نداره وقت بذارن رو آلبوم
یه سری کار قدیمی و جدید رو میخونن تو کنسرت و مردم هم هورا میکشن از البوم جدید 2 اهنگ اضافه بشه به کنسرتها براشون کافیه ...
اعتلای موزیک و نظر مردم و... اینها کشک نیست ولی خودتون رو بذارید جای خواننده ها (sm50)
به چه انگیزه ای استعدادش رو نشون بده؟!؟!
همین ادمها اگه خارجی بودن چه قدر میرفتن تو اوج و جزو اشخاص درجه یک مملکتشون میشدن ...
تمام صنایع ازشون برا تبلیغ استفاده میکردن انقدر برش داشتن بین مردم(sm50)
نه اینکه فقط یه آرم Roshen و بس!
تایید حرفت هم اینه که تغییرات همین کنسرت های شادمهر و ببینینقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول پیانو زنده میزد
یکاری کن رو با پیانو خوند با گیتار خوند
تو کنسرت ماندولین زد
وقتی دید نخیر اینجا ادم ها فقط میپرن هوا این چیزا مهم نیست
این چیزا رو هم کنار گذاشت حتی ویالون پاپ کرن رو هم برای پریدن هوا میزنه
همه چیز آروم آروم تغییر کرد تا رسید به اینجا
خیلی دردناکه(sm60)(sm81)نقل قول:
یاس رو هم تو کنسرت خوند(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) دارم ویالون زدنشو همراه بیژن مرتضوی نگاه میکنم
از فریدون پرسیدن چرا برگشتی؟نقل قول:
گفت اومدم جایی که موسیقی رو به خاطر موسیقی گوش میدن
(sm50)کاری کردن با خدابیامرز حبیب که هیچ کس فکر برگشتن به سرش نزنهنقل قول:
(sm50)
(sm120)