میبینم که مجتبی رفته دانشگاه و در نبودش آتریس هم نیستش و به تبع اون خبری از صابر نیست و دنبال ایشون میلاد پیداش نیست (sm70)
من و احسانم که داریم به کشف ابعاد و علل تنهاییش پی میبریم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
میبینم که مجتبی رفته دانشگاه و در نبودش آتریس هم نیستش و به تبع اون خبری از صابر نیست و دنبال ایشون میلاد پیداش نیست (sm70)
من و احسانم که داریم به کشف ابعاد و علل تنهاییش پی میبریم (sm120)
پُشتِ سَرِ مَن تَخَیُل نَباف (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm83)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی لایک (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سحرخیزا... صب جمعه ـتون بخیر... فقط سر و صدا نکنید که دوستان شب سختی داشتن خوابن (sm59)
البته اگه جز من کسی بیدار باشه... حتی احسانم خواب ـه (sm51)
خوب بخوابید (sm127)(sm132)
من بیدارم،نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح یک روز دیگه تون بخیر (sm42)(sm10)
سر صبی اونم صبح جمعه با این همه مهمون چیکار کنم من؟ (sm74)
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 6 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
ای امان از دست تو... صبح شومام بخیر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مهمونا برس من برم نون گرم بگیرم (sm59)
مهمون ها باید خودشون وسایلشون بیارن، همش کهما نباید بهشن بدیم بخورن(sm70)نقل قول:
یارو سوار مينى بوس ميشه و سلام ميكنه، هيچكس جواب سلامشو نميده.!!
عصبانى ميشه ميگه: يه مشت خر و گاو نشستن من اى مينى بوس.!!! راننده يكدفعه ميزنه رو ترمز طوريكه همه مسافرا ميفتن رو هم.!!
مياد و يقه طرف رو ميگيره و ميگه: بگو ببينم كى خره؟ كى گاوه؟؟؟؟ اونم ميگه: والله ايطور كه تو زدى سر ترمز معلوم نيست؛ همه قاطى شدن!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بلا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)نقل قول:
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﺗﻮ ﻋﺎﺷﻘﻢ ﻧﯿﺴﺘﯽ ﺍﮔﻪ ﻋﺎﺷﻘﻢ ﺑﻮﺩﯼ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻐﻠﻢ میکنی ﺑﻮﺳﻢ میکنی کی.رت ﺭﺍﺳﺖ نمیشد . . . . ﻭﺍﺍﺍﺍ ﭼﻪ ﺗﻮﻗﻌﺎﯾﯽ ﺩﺍﺭﻥ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﯾﻨﯽ ﺍﮔﻪ ﮐﺴﯽ عــــــاﺷﻖ ﺑﺎﺷﻪ کی.رش ﺩﯾﮕﻪ ﺭﺍﺳﺖ ﻧﻤﯿﺸﻪ ؟؟ ﺧﻮ ﻣﻦ ﺭیــــــ.ــدﻡ ﺗﻮ ﺍﻭﻥ ﻋﺸﻖو عاشقی واااااالا.
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﺗﻮ ﻋﺎﺷﻘﻢ ﻧﯿﺴﺘﯽ ﺍﮔﻪ ﻋﺎﺷﻘﻢ ﺑﻮﺩﯼ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻐﻠﻢ میکنی ﺑﻮﺳﻢ میکنی کی.رت ﺭﺍﺳﺖ نمیشد 😐 . . . . ﻭﺍﺍﺍﺍ ﭼﻪ ﺗﻮﻗﻌﺎﯾﯽ ﺩﺍﺭﻥ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﯾﻨﯽ ﺍﮔﻪ ﮐﺴﯽ عــــــاﺷﻖ ﺑﺎﺷﻪ کی.رش ﺩﯾﮕﻪ ﺭﺍﺳﺖ ﻧﻤﯿﺸﻪ ؟؟ ﺧﻮ ﻣﻦ ﺭیــــــ.ــدﻡ ﺗﻮ ﺍﻭﻥ ﻋﺸﻖو عاشقی واااااالا.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﻣﯿﮕﻪ : ﺁﻗﺂﻣﻮﻥ
ﺍﻧﮕﺂﺭ ﺳﻪ ﺷﮑﻢ ﺍﺯ ﭘﺴﺮﻩ ﺯﺁﯾﯿﺪﻩ !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻫﻤﺶ 3_2 ﺑﺂﺭ ﺑﻬﺶ ﺩﺁﺩﻯ ﺩﯾﮕﻪ این حرفا رو نداره
کـــــــــــــــــــــــی ـــــررررر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ر
ریسمستون پیشاپیش مبارک.
منحرفیااااااااا!!!! خدا کمکت کنه
پس از 11 سال زوجی صاحب فرزند پسری شدند. آن دو عاشق هم بودند و پسرشان را بسیار دوست داشتند. فرزندشان حدوداً دو ساله بود که روزی مرد بطری باز یک دارو را در وسط آشپزخانه مشاهده کرد و چون برای رسیدن به محل کار دیرش شده بود به همسرش گفت که درب بطری را ببندد و آنرا در قفسه قرار دهد. مادر پر مشغله موضوع را به کل فراموش کرد.
پسر بچه کوچک بطری را دید و رنگ آن توجهش را جلب کرد به سمتش رفت و همه آنرا خورد. او دچار مسمومیت شدید شد و به زمین افتاد. مادرش سریع او را به بیمارستان رساند ولی شدت مسمومیت به حدی بود که آن کودک جان سپرد. مادر بهت زده شد و بسیار از اینکه با شوهرش مواجه شود وحشت داشت.وقتی شوهر پریشان حال به بیمارستان آمد و دید که فرزندش از دنیا رفته رو به همسرش کرد و فقط سه کلمه بزبان آورد.
فکر میکنید آن سه کلمه چه بودند؟
شوهر فقط گفت: "عزیزم دوستت دارم!"
عکس العمل کاملاً غیر منتظره شوهر یک رفتار فراکُنشی بود. کودک مرده بود و برگشتنش به زندگی محال. هیچ نکته ای برای خطا کار دانستن مادر وجود نداشت. بعلاوه اگر او وقت میگذاشت و خودش بطری را سرجایش قرار می داد، آن اتفاق نمی افتاد. هیچ دلیلی برای مقصر دانستن وجود ندارد. مادر نیز تنها فرزندش را از دست داده و تنها چیزی که در آن لحظه نیاز داشت دلداری و همدردی از طرف شوهرش بود. آن همان چیزی بود که شوهرش به وی داد.
ورژن جدیده حسنی 2015
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حسني نگوبلابگو
کـــ.س کن کـــ.س کنا بگو
کـــ.يربلند؛کـــ.ون گـشاد؛
واه واه واه ،
نه کـــاندومي؛ نه اســـپره
نشسته بودتوسايه
تايکي روبــ.گايه
حسني مياي کـــ.س بکنيم
نه نميام ؛نه نمیام
کـــ.ونتوميدي ما بکنيم
نه نميدم؛ نه نمیدم حسنی نشسته تو سایه یه کـــ.یر داره دو خـــ.ایه
من موندم چرا این ماشینای دنباله ماشین عروس هی بوق بوق میکنن و خوشحالن!!
یکی دیگه میخواد بکنه شما ها چرا خوشحالین :|||
سلامتی پسری که شب عروسی عشقش مست مست رفت دم در تالار نشست اما عروسی رو بهم نزد...
صبر کرد تا عروس بیاد بیرون.... عروس اومد همه بهش هدیه میدادن... پسر هم رفت هدیه شو داد ...
عروس گفت این چیه ؟ پسر گفت این همون قرآنیه که بهش قسم خوردی مال من بشی(sm81)
دخترا کیا میتونن دو تا آرنجاشون رو به هم بزنن؟
اونایی ک نمیتونن ادرس بدن بیام خواستگاری....
آقایﻣﺠﺮﻱ : ﮐﻲ ﻣﻴﺪﻭﻧﻪ ﻋﺸﻖ ﭼﻴﻪ؟ ﻓﺎﻣﻴﻞ دور : ﺑﻪ ﺧﺮﻳﺖ ﺭﻣﺎﻧﺘﻴﮏ ﻣﻴﮕﻦ ﻋﺸﻖ! ٱقایﻣﺠﺮﻱ : ﻋﺸﻖ ﻳﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺑﻪ ﭘﺴﺮﻋﻤﻪزا : ﻣﺜﻞ ﺣﺴﻲ ﮐﻪ ﺁﺩﻡ ﺗﻮ ﺩﺳﺘﺸﻮﻳﻲ ﺩﺍﺭﻩ ! ٱقایﻣﺠﺮﻱ : ﺧﻴﻠﻲ ﺑﻴﺸﺘﺮ ! ﮐﻼﻩ ﻗﺮﻣﺰﻱ : ﻣﺜﻞ ﺣﺴﻲ ﮐﻪ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﺁﺩﻡ ﺗﻮ ﺩﺳﺘﺸﻮﻳﻲ ﺩﺍﺭﻥ ! ﻓﺎﻣﻴﻞدور: ﺑﺎﺑﺎﻳﻲ ﺗﻮ ﭼﺮﺍ ﻣﻴﺨﻨﺪﻱ؟ ﺑﭽﻪ: ﭘﺪﺭﺭﺭ ...ﺣﺲ ﺧﻮﺏ ﺩﺍﺭﻡ ! ﻓﺎﻣﻴﻞدور: ﺍﻭﻩ ﺍﻭﻩ ﺁﻗﺎﻱ ﻣﺠﺮﻱ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﻋﺎﺷﻖ ﺷﺪﻩ ﻳﺎ ﺧﺮﺍﺑﮑﺎﺭﻱ ﮐﺮﺩﻩ! ؟
با هزار امید از دوس دخترم می پرسم :از کجا بدونم منو واسه خودم دوست داری؟
برگشته میگه:
قیافه و هیکل که نداری
بچه مایه دارم که نیستی
اخلاقتم که بده
به جز خودت چیزی واسه دوست داشتن نمی مونه عزیز دلم!!
یعنی کصافط با خاک یکسانم کرد
شيخه از بالاي منبر داد ميزنه :
آي اونائيكه مانتو چسبيده به تناتون !
آي اونائيكه شلوار اومده تا زانوهاتون !
آي اونائيكه ماتيك ميمالين به لباتون !
آدم ميميره براتون ! هر چي شيخه فداتون !!!
مرسی خلاقیت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)
(sm54)(sm54)(sm54)نقل قول:
3 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) آفتاب از کدوم طرف درومده؟!!!
(sm10)
نقل قول:
سلام بدجنس (sm2)
من كه سر ميزنم هميشه (sm155)
خوبي نويد جون ؟ (sm176)
من از بچه هاي فعال اين تايپيك كمال تشكر رو دارم اگر لايك نميشه بعضي پستا به بزرگي خودتون ببخشين آخه به خودتون نگاه نكنين جنبه افراد متفاوته نميخوام انگشت اشاره كسي متوجهم شه (sm25) متوجه عرايض بنده هستين كه (sm10)
سلام مادر خوش جنس فرد اعلا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحالمون میکنی... بیشتر تشریف بیارید (sm10)
متشکرم... شما خوبی؟ (sm132)
البته که متوجهم منظورتونو... داریم فرهنگ ـشو جا میندازیم... ولی حق میدم بهت و تأسف میخورم واسه فضای حاکم که باعث همچین خود محافظتی هایی شده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید شما بتونی کمک کنی فرهنگش جا بیوفته... تا به اینجا که آتریسا (MAHAK) کمک کرده جا داره ازش تشکر کنم (sm10)
نقل قول:
فدات پس از اين به بعد منو بيشتر اينجا ميبيني (sm176) كور شود هر انكه نتواند ديد (sm2)
کاملا متوجهیم اما باید تعارفات رو بزاریم کنار ، اتفاقا باید با زیر سوال بردن اون دسته از افراد ثابت کنیم که سخت در اشتباهند نه با قایم کردن خودمون بهشون بقبولونیم که درست میگن ...نقل قول:
مخفی کاری جایز نیست ، باعث رشد حماقت میشود ...
فدا (sm10)
مرسی ، خیلی کمک میکنیننقل قول:
فدات پس از اين به بعد منو بيشتر اينجا ميبيني (sm176) كور شود هر انكه نتواند ديد (sm2)
منتظر حضور پر رنگتون هستیم
همچنین حمایت میکنیم از حضور بقیه دوستامون که پای ثابت تاپیک هستن اما از ترس همین حرفها ، حتی خنده هاشونم تو تنهایی و یواشکی شده (sm10)
حاملم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چیه خو از یه دختر کپی کردم !
خیلی لایک خورده بود منم گذاشتم...
دیشب ساختمون کناریمون آتیش گرفته بود
با بابام سریع لباس پوشیدیم بریم کمک ؛مامانم یهو داد زد وااااایستید !دارید میرید آشغالارم بزارید جلو در !!!
بدجور تو فکر فرو رفتیم با بابام …