ایمین استوری گذاشته **** مگاهیت جدید
یعنی بازم همکاری او و شادمهر؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ایمین استوری گذاشته **** مگاهیت جدید
یعنی بازم همکاری او و شادمهر؟
نه خدا نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ خودشم تحویل میگیره...مگاهیت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سری فکر کنم هر آهنگی باشه با ویدئو باشه و این سری خود شادمهر قطعا اعلام میکنه و مثل قبلیا یهویی پخش نمیشه
احتمالا اواخر هفته بعد پخش بشه
یعنی باز کار قربانپور پخش نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ب این امید ک هیچ وقت تموم نمی شه وااااااااااااااااســـــــ ـــــم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مساله ای ک هست حتی آهنگ سازی های خوبشم واسه دیگران مال وقتیه ک آهنگ می ساخت واسه خودش ک تکرار نمی شد کل کار
اونا در کنارش ب حساب نمی اومد
ی آهنگ شنیدم ازش واسه جمشیدم بود فک کنم نزدیک زمان تقدر فک می کنم همون سال (sm98)
ولی الانم نه اینُ داریم نه اون (sm178)
کی گفته؟ ؟؟ این سری زمانشو قراره خود شادمهر اعلام کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی معلوم نیست. چندتا احتمال وجود داره. یکی اینکه ایمین منظورش اصلا شادمهر نبوده. یکی اینکه ترانه از ایمین باشه ملودی قربانپور...یکی هم اینکه ترانه ایمین و ملودی از یکی دیگه.. ولی هرچی هست کاش دیگه ملودی از ایمین نباشهنقل قول: