من حدس میزنم اواخر هفته آینده تیزر بزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من حدس میزنم اواخر هفته آینده تیزر بزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آره بعید نیست .. قرار بود شعر کشتی 3 از ایمین باشه که نبود و این یعنی دیگه با سیناپارسیان همکاری نمیکنه و احتمال همکاریش با قربانپور زیاده چون به احتمال 90 درصد تنظیم کنندش میلاد هاشمیه که رفیق فاب ایمین و تیم رادیو جوانه که ایمین هم جزو مافیای همین تیمه و ایمین قبلا هم در قالب موزیک ویدیو با قربانپور و شادمهر همکاری کرده .. من هم امیدوارم ملودی از ایمین نباشه .. من پارسیان رو به ایمین ترجیح میدم .. ایمین اصلا ملودی ساز خوبی نیست و اگه باشه در سطح شادمهر نیست .. ولی انشالله اگه قراره شعرش از ایمین باشه ملودیش از قربانپور باشه یا شعر و ملودی از یکی دیگه باشه هم به موزیک ویدیوهای درجه 3 ایمین راضی هستیم فقط به شرطی که تو شعر و موزیک دخالتی نداشته باشه و فقط کارگردانی کنه
نظر حمید عسگری نسبت به شادمهر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افکاری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همش فیلمه واسه اینکه دوباره بیاد سر زبونا.... این تا چندسال پیش خیلی واسه شادمهر بد میگفت حالا چی شد یهو باهاش خوب شد؟؟؟ کلا هرکی این روزا بخواد بیاد سر زبون ی جوری خودشو میچسبونه ب شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا از این خوشم نمیاد (sm50)
کم مونده بود بگه من از شادمهر بهترم
اون از من تقلید کرده (sm30)
(sm142)(sm39) افکاری خیلیم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الحق نگذریم حمیدعسگری طرفدار شادمهره وگرنه هیچوقت ادای شادمهر رو درنمیاورد ..ولی غرورش اجازه نمیداد تعریف کنه . آدم مغروریهنقل قول:
اتفاقا در جواب یکی از کامنتهایی که براش فرستادم که چرا با شادمهر همکاری نمیکنی گفت : شادمهر برای خودش بهتر از من میتونه بسازه من در سطح اهنگسازی برای اون نیستم پس بهتره بزاریم خودش کاراش رو انجام بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از افکاری خوشم میاد .. عالیه . استاده .. دمش گرم
کاور کردن محسن یگانه از شادمهر