(sm155)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm155)
مصاحبه شادی رو تازه دیدم ..
دیوس قاسمی معلوم نی چجو مخ شادیو زده با هم رفیق شدن ..
یگانه هم که یه خورده بچه خوبی شده ..
شب بی پنجره آروم آروم سمت تاریکی تختم پیچید
شعله ی خنده ی خاموش تو بود که رو دیوار اتاقم رقصید... (sm50)
(sm2)هنوز برام سواله چجوری رو گردن این نشست تیغارو نیگا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه اه نکبت از قیافه و صداش میباره (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm50)
(sm168)
Ninoush (sm50)
(sm54)امروز بعد 3 سال خوندمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه 3 سال پیشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm118)(sm10)
تو حلقم (sm2)
امیر آخه من چی بگم به تو !؟ (sm51)
دمت گرم کیوسک شاه کاره . . . (sm50)
تتلو نیو ورژن(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برنامه رشیدپور الان این بخش اهنگا رو پخش کردن از 8 تا اهنگ 3 تاش واسه چاوشی بود
فال من را بگیر و جانم را (sm50)
سلام سال جدید مبارک (sm10)
سبزه بدون تو دیگه پژمرد ... (sm50)
سلام سال توام مبارک ! سال خوبی داشته باشی! (sm174) رسیدن به خیر ! کجا بودی تا حالا ؟ خواستم بیام آمل نشد خیلی بارون میومد ! (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ممنونم تو هم همینطور. سال خوبی داشته باشی .. روزای اول عید خوب بود 3 روز ه که بارونه . تو کرمانشاه بودی ؟ هوا چطوره ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا همه ش بارونی بود تازه 2 روزه که خوب شده ! از اول عید تا همین 2 روز پیش تمام بارون میومد آدم جرات نداشت پاشو بزاره تو حیاط
(sm50)
(sm98)
آره (sm172)
چقدر مصاحبه رشیدپور و خیابانی خوب بود . خیلی با خیابانی حال کردم دمش گرم
یه جا حرف جالبی زد . گفت 3 نفر تو ایرانن که اینقدر پولدارن که 80 میلیون جمعیت ایرانه هر خانواده هم 4 نفر در نظر بگیریم این 3 نفر میتونن به هر کدوم از این 20 میلیون خانواده 100 میلیون تومن وام بدن . چرا باید این 3 نفر اینقدر پول داشته باشن و خیلیا هم به نون شب محتاج
رضا یزدانی - چرا یادم نمیاد ... (sm50)
حالا خیابانی یه شی گفته ..
ینی چی 3 نفر آدم بتونن به هر خانواده 100 میلیون بدن ..
نمیدونم چرا یادم نمیآد کجا دستای ما با هم گره خورد
چه روزی قلبم از عشق تو لرزید کدوم ما دل اون یکی رو برد
چرا درگیر احساست شدم من چجوری اولین دیدار رخ داد
تو بهمن بود یا نزدیک مرداد نمیدونم چرا یادم نمیآد
نمیدونم چرا سرگیجه دارم چرا دستای تو اینقدر سرده
بگو این حس تلخ شک و تردید چجوری تو وجودم رخنه کرده
چی شد بعد یه عمر هم سقف بودن توی یک آن سقف رویاها فروریخت
کی عکس این کلاغ نحس و شومُ, رو دیوار سپید خونه آویخت
باید یادم بمونه این دقیقه همین لحظه که تو از خونه میری
اگر چه حسم رو از من گرفتی نباید تو وجود من بمیری
نمیدونم چرا یادم نمیآد چجوری اولین دیدار رخ داد
تو بهمن بود یا نزدیکِ مرداد نمیدونم چرا یادم نمیآد
نمیدونم چرا یادم نمیآد ...
حسن علیشیری ، میلاد عدل ، رضا یزدانی
(sm127)
منظور حرفشو ببین چی بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا حتما منظورش نبوده که مثلا بیان زنگ هر خونه رو بزنن صد میلیون بدن بهشون . میگه چرا باید یه سریا تو پول غلت بزنن و اینقدر داشته باشن که ندونن چیکار کنن یه سری هم از نداری به زور نون شبشون تهیه کنن
(sm50)
آنچه دستت داده ام نامش دل است افسار نـــــــه ! (sm50)
واسه آهنگ افسار پوستری دارین که طراحی شده باشه و چند بیت شعر هم داشته باشه ؟
اینم شدیدا چاوشیسته
دو بارشو از چاوشی خونده بازم میخواد بخونه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو لب بسته ی غنچه وقتی پاییز میاد
چه غم انگیز میاد
چی بگه ؟ به کی بگه ؟
زندگی عاقبتش نبودنه
یه سرود ناتموم سرودنه ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو 7،8 سال پیش هنوز مونده (sm25)
رزولوشنایی مث 240 و 360p که تو مانیتورای اچ دی عین شبح نمایش داده میشه
بیت ریت صداشم لابد مونو 32 کیلوبایت تنظیم میکنه حجم ویدیو یه وقت سنگین نشه (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خب پس صبر میکنیم تا آلبوم بیاد
مرسی عزیز (sm93)
چه آهنگ سوپــــــــــر خزی داده این السید باز(sm121)
ریتم و تنظیمو وای خدا (sm2) پلی کنید جان من روده بر میشید از خنده
ویدیو هم که آدم حرفی نزنه بهتره واقعا