من دیگه حرفی ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من دیگه حرفی ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز ما فرقی با شاهین نجفی نداریم خوشت نمیاد نیا تو این تاپیک لطفا (sm10).نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه دلیل نمیشه هر غلطی بکنن بعد بگن نیا اینجا مگه ارث پدرشونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشت نمیاد نخون و نیا این حوالی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعوت نامه ندادیم
منم با دعوت نامه کسی نیومدم که حالا با تیپای کسی برم بیرون(sm30)نقل قول:
وقتی به اعتقادات بر میخوره بهتره که نیای وگرنه بقیه بخاطر تو تغییر هویت نمیدن ، اگه جنبشو داری قدمت رو چشم ، نداری لطف کن توی این قسمت این انجمن نیا ، حرف خیلی سادست ...نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نگفتم به خاطر من حاجی بشن یا شیخ جنبه هم دارم ولی دلیل نمیشه مسخره کنن.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب این نظر شماست ، هر کسی نظر خاص خودشو توی این زمینه داره ...نقل قول:
همه رو به نظر خودت نبین (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]