رضا صادقی شی شی چپ و راس فیت میده با این و اون ..
نمایش نسخه قابل چاپ
رضا صادقی شی شی چپ و راس فیت میده با این و اون ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیتراژ برنامه نوروز 94 مهربانو
تیتراژ برنامه تلویزیونی مهربانو 95 را هم محسن چاووشی می خواند...
برنامه مهربانو امسال نیز در 120 قسمت از شبکه نسیم از اردیبهشت ماه پخش می شود.
عیدم تموم شد !
روزا چقدر زود میگذرن ! (sm50)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو حاصلی ندارد غم روزگار گفتن
سعدی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
از آب گذشتم بوی ماهی مرده میدم ... (sm50)
(sm2)
پلاس اصلا گوشیه جیب نیست.حالا اس نباشه دیگه بدتر مثه اب خوردن خم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم این اروره تخمی چیه صفحه اصلی میده
domain not yet active
Are you the domain owner?
Log into your control panel to start using your domain.
ربطی به کش نداره
بعدشم این چه تصادفی بوده.با موتور؟
... (sm1)
میدونی میلاد.دنبالشم یه ارتباط با یراحی بگیرم یکی از کارای قدیمیشو رمیکس کنم اونم نه ریمیکسه مبتدی.یه رمیکس حرفه ای.موزیک و ریتمشو خودم بسازم.اگه بشه ووکاله خامشو بگیرم که مطمئن نیستم بتونم،خیلی خوب میشه.
یراحی که تو این شبکه های مبتذل و مذخرف اجتماعی حضور فراوون داره حتما اونجا یه ایمیلی چیزی از خودش میزاره که بشه باهاش در ارتباط بود
بعد تو که میخوای موزیکش رو خودت بسازی دیگه یراحی رو میخوای چیکار یا خودت بخون یا بی کلام باشه
خب ببین وقتی کار،رمیکسه یه اهنگ از یه خواننده معروف باشه کار بهتر و بیشتر پخش میشه تا من خودم بخوام بخونم.الان اون رمیکس شادمهر و اون سیروان و زانیارو برو ببین چقدر تو این سایتا پخش شده.چون وقتی اسمه خواننده رو میبینن کارو میزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از امشب کلا شروع میکنم تمرکزم که روی میکس و رمیکس بود رو منتقل میکنم به اهنگ سازی.اهنگ سازی هم مصرفه خودشو داره هم برای ریمیکسه حرفه ای و با کیفیت.زود میتونم یه سری کارای ساده و خوبو درست بکنم با تجربه ای که دارم ولی به نظرم بخوام یه چیزه خوب و قابل قبول بخوام درست کنم یه 1 ماهی طول بکشه
- (sm50)
ولی اگه دقت کنی کسی اسم Dj رو نگفته بود همه میگفتم ریمیکس شادمهر یا سیرواننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل عکس خودتو فتوشاپ کن کنار خواننده هایی که ازشون کار میزنی تا ببیننت کنار خواننده مردم عقلشون به چشمشونه حالا صد بار تو آهنگ اسمتو بگو اصلا اهمیت نمیدن بهش ولی اگه یه بار عکستو ببینن دیگه تمومه
چقد البوم بی خوابی سعید شهروز خوبه(sm178)
رشیدپور : اهنگ برقصای محسن چاوشی در صدر بیشترین کلیپ های ارسالی بوده
قسمته دومه حرفت کاملا درسته.قسمته اولشم درسته بجز 2-3 تا سایت که زدن اسمو.البته بجز کاور که اسمم روش بود و همه زدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برقصی آ اوله تا الان ..
زدم آپ ..
The Path اومد ..
نیستی پنجره ها تَر شده است
وزنِ باران دو برابر شده است . . .
(sm50)
جون رفتیم بیرون پیاده روی ..
یه نخ سیگار تو بارون شی چسبید ..
29 13 01 .. (sm50)
دیوثه انگله جامعه.به قیافت میخوره اهله چیره خوری هم باشی(sm2)
آن موی بی رحم پریشان را...(sm50)
داریوش اقبالی:
معتقدم کارهای محسن چاوشی مانند چشمه ای خودجوش است که علی رغم محدودیتها و ممنوعیتها محصول آن به مرور پشت سد بزرگ موسیقی پاپ جمع شده و بزودی آن را خواهد شکست و به لس آنجلس نیز خواهد رسید
سیاوش قمیشی:
محسن چاوشی صدا و احساس بسیار خوبی داره.
من معمولا وکال دوم کارهام رو خودم میخونم اما با توجه به اینکه صدامون بهم نزدیکه میتونیم این کار رو با محسن چاوشی انجام بدیم
حبیب محبیان :
ملودی و آهنگی که چاوشی انتخاب میکند در ایران بهترین است و کارهایش در سنتوری را بسیار دوست داشتم
گوگوش:
با یادی از چاوشی عزیز که بسیار زیبا خونده این کار رو (سنتوری)
عارف عارف کیا:
گاهی وقت ها روی کارهای چاوشی گیر میکنم
کارهای چاوشی من رو جذب خودش میکنه و خیلی حریص هستم ببینم چی میگه
فرید زولاند:
از آهنگ های چاوشی لذت میبرم و صدای محزونش رو دوست دارم
برای او هم شایعاتی درست کردند اما چاوشی میتونه به خوبی اجرا کنه و با چند اجرای زنده جواب این شایعات رو میتونه بده
زر نزن تو دلت میاد 1 شب تو بارون بهاری باشی یه نخ دود نکنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رشید پور گور خودشو کند .. (sm59)
(sm2)
(sm2)(sm30)
(sm30)سینجول
Announcements
//Dr.XJ