فعلا که تو کارِ جدید دارکوب با روزبه موندم ، بیرون اومدنی هم نیستم ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلا که تو کارِ جدید دارکوب با روزبه موندم ، بیرون اومدنی هم نیستم ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اورجینال پک های کاملش هست. از همه خواننده ها دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همان پنجره ی رو به
خيابان بودم !
كه شبی بسته شد ،
و رو به كسی باز نشد ... (sm50)(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدل بهنام بانی :)))
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارکنان شهرداری و شورای شهر رفتن به حساب شهرداری کباب خوردن پولش رو ندادند ، طرف اسامیشون رو گذاشته در دید عموم
شلوار ۴ میلیون و ۳۶۳ هزار تومن!
شبیه دستگیره هاییه که مامان من درست میکنه
از معجزات صدا سيما استفاده از سشوار با روسري میباشد! :|
(sm120)(sm59)(sm70)
میثم کلیپ بزار من که ندیدم
امشبو یک روز از خدا دزدیدیم وکلی صفا کردیم، زنده باد باران، نمیری میثم جان...(sm127)
(sm27)
GN
فرصت کردی بزار همه رونقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
استارت اپلود برای رفیقمون(sm50)