خب بالاخره رفتی دیگه.بچه مایه داریا(sm39)
نمایش نسخه قابل چاپ
خب بالاخره رفتی دیگه.بچه مایه داریا(sm39)
مایه دار کجا بود (sm120) همش بدهکاری (sm25) حالا چرا میزنی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط totti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا احسان شرمنده سوال میپرسم به من ربطی نداره اما میتونم بپرسم چطور ویزا بهتون دادن؟ فقط دعوت نامه کسی فرستاده یا کار خاصی انجام دادین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون به برنامه خودم مربوطز میشه واسه همین پرسیدم.
احسان از کار شادمهر خوشت اومد؟
واسه من که بهترین کار شادمهر بعد از تقدیر بود.خیلی نظرم جلب کرده
(sm50)
عجقم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)چطوری عجق؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داغون شدم از دوریت(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر
روزمرگی ببخود(sm98)نقل قول: