[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون سنمون که کم بود از همه چی لذت میبردیم حالا هی میگیم رد شه ابن روزا شاید ی فرجی بشه(sm50)کیون لقش اصن(sm120)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس یعنی(sm2)33 سالش شده میگه تازه داره سفید میشه.. من که از 18/19 سالگی بالای 10 تا تار مو سفید داشتم .. بماند که الان دیگه موی زیادی نمونده تو سرم(sm2) ریشامم از 3.4 سال پیش تک خالای سفید پیدا شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیششو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماچ کردی استادو؟(sm120)
روز اخر 2دره شد.. قضای روز اخر موند به گردنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم خانم منشی و دوست جونش
اینم خانم منشی بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش سلیقه ایاااانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا روز الست گفت یک ماه باید روزه بگیرید.
گفتیم سخته.
گفت: خب پس یک ماه از اینترنت استفاده نکنید
گفتیم: خب،نگفتی چند ساعت باید چیزی نخوریم؟
چه کسی رزی لارسن را کشته است ؟؟؟ (sm50)
شکیلا چرا انگلیسی عر عر می کنه ؟؟ (sm2)
هیچی (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا از دهنت بشنوه پوسی بوس بوس (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطور که بوش میاد نزدیک نور ویلا گرفتن هفته دیگه...اما کلا من گیلان خیلی دوست دارم (sm50)یه زمانی پاتوقمون لاهیجان بود (sm50)
حالا باید بگردیم دنبال دخی مخی ببینیم میان بامون شمال یا نه (sm51) اما آخرشم 4 تا نر بلند میشیم میریم(sm2)
از زنذگی لذت ببر.....(sm50)
آلبوم دلنشین خیلی خوبیه بدون امید دانلودش کردم دیدم خیلی خوبه از ایرانی خوندنش بیشتر خوشم اومد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خوبی هم که داره اینکه لهجه نداره زیاد شعراشم سادست واسه تمرین لیسنینگ خیلی عالیه
به من انگیزه ی زندگی بده تا دوباره حس کنم کنارمی به دروغم شده دستامو بگیر الکی بگو گه بی قرارمی الکــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی(sm50)
خوب تو ارثیه ولی من مشکلات زمونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موهای منم داره میریزه (sm81)باید برم مو بکارم : اسی کلاه گیس(sm2)
جاهای دیگه سفید نشده ؟ (sm2)(sm2)
استادو بغل کردم (sm81) گرمای وجود استاد (sm50)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه اینطوری شده دیگه (sm25) از یه طرف هوادارش میاد تعصب نشون میده و از اون طرف یه عده میان توهین میکنن !! موسیقی سلیقه ایه و نمیشه همه از یه آهنگ خوششون بیاد !! ولی نباید توهین کنن که آی فلان و کاور و ... خوب آهنگ 70 درصدش کاور بود و خود شادمهرم واسه اینکه ملت گفتن کاور و ... تو ویدئو زد !! شاید اون شب پخش نشد به همین خاطر بود !! متاسفانه یه عده انگار منتظرن که آهنگ بیادو شروع کنن به توهین !!!
البته اینم بگم که انتظار نداشتم طرفدارای شادمهر اینقدر استقبال کنن از آهنگ ولی خوب سلیقه ایه دیگه !! من طرفدار شادمهرم ولی از این آهنگ خوشم نیومد و اگه یکی دیگه خونده بود همون بار اول شیفت دلیت میکردمش !!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عادت کردی روز تعطیلی هم نمیتونی بخوابیا (sm25) صب بخیر دکتر مهندس دخانیات بابا اسی (sm146)(sm120)(sm10)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کسی رزی لارسن را کشته است ؟؟ (sm50)
هشتصد تومان ازش گرفتم ، مونده 700 تومان دیگه که هنو مشخص نیس کی پس میده (sm172)نقل قول:
داش سخت نگیر ، اصن بعضیا میان نت که فقط دهن به دهن بیان سر هر چیزی ، اینا خوششون میاد ، عقده هاشونو اینطوری خالی میکنن ، نادیده گرفتن اینا مثل فحش ناموسی میمونه واسشون ، ندید بگیر اینا رو رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق من که خوشم اومد از دیروز یه ضرب داره پلی میشه ، کار عالی نیست اما خوبه از بقیه تک آهنگایی که این چند وقته بیرون داده بیشتر پسندش کردم.
بقیه که خیلی ادعا دارن ضعیف بوده خودشون اسم خواننده محبوبشونو بگن ببینیم خواننده محبوب اونا این چند وقته چه کاره خوبی بیرون داده عاخه ...
توی این بازار موسیقی ایران که همه دارن ضعیف کار میکنن ...
به به ، خیلیم عالی ، همیشه به خوشی باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ما یه رفیقیم تو همین جمع داریم که اسمش محفوظ ، تا حالا شمال نیومده ها بعد بهم میگه صابر شمال تنهایی حال نمیده باید چند نفری باشه ، گفتم مگه تو تا حالا شمال اومدی؟
گفت نه (sm70) نمیدونم از کجا میدونه شمال تنهایی حال نمیده وقتی تا حالا نیومده (sm70)
برو نذر کن اگه جور شد اومدن حتما سفره نذریت ما رو هم دعوت کن (sm2)
والا ما یه بار سر شوخی اومدیم دست بردیم تو تنظیمات حالتشو عوض کردیم گذاشتیم زندگی از ما لذت ببره با بچه ها بخندیم ، بعد گفتیم شوخی بسته بزار دوباره برگردونم به حالت اولیه من از زندگی لذت ببرم دیدم ارور میده که اجازه تغییر بعدی در تنظیمات در 25 سال آینده مقدور میباشد ، یهو دیدیم شوخی شوخی زندگی کرده تومون داره حالشو میبره (sm70)
با تبریک عید سعید فطر،
وبا آرزوی قبولی طاعات و عبادات،
فطریه شما برداشت شد!!!...
"بانک ملی ایران"
ایشالله که بقیشم از حلقومش میکشی بیرون (sm120) (sm176)نقل قول:
والا ازش دست خطم گرفتم که محکم کاری بشه ، حالا ببینیم کی میاد لششو (sm172)نقل قول:
اونی که بهش میگی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ولی با یه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کوچیک میشه دشمنت از اولم رفیق نبوده !!
من هنوز نفهمیدم چجوری تا دوماه پیش میگفتن تحریما به نفع ایرانه وباعث رشد ما میشه
الان میگن خدا رو شکر که تحریما برداشته شده
کلی ایبوک دارم میخوام بخونمشون.به نظرتون تبلت بخرم یا ایبوک ریدر و کیندل؟بر پدر و مادر کسی که جواب ندهد و فقط ببیند و لایک کند واجب است که فرزند خود را ادب کند
به نظرم بیوک نگیر ، مصرفش بالاستنقل قول:
هر وقت این ترانه"چرا هر چی که خوبه زود تموم میشه" شادمهر رو می شنوم،یاد بستنی و کباب ترش و پاستا و سالاد ماکارونی میافتم.خلاصه هر کس به نویی
کم مصرفشو هنوز نساختن ؟؟؟ پس این متخصصین چه غلطی میکنننقل قول:
اینا همش کار اسرائیله ، میخوان ما بیوک بخریم مصرفش بالا باشه زودتر منابع نفتیمون تموم شهنقل قول:
آزاده اینقد امتحان گواهی نامه رد شد آخر عفو رهبری بهش(sm2)
خورد قبولش کردن
اونوقت رو پـرو فـایـلـش زده آزاده شـومـایـخـر o_0
هنوز یه هفته از توافق نگذشته که ما هم مثل خارجیا
شنبه و یکشنبمون تعطیله ...ظریف مچکریم =))))))
اخ اخ اخ ڪمک کنید
با دختــــــــــره دارم چت میکنم میگه دختری یا پسر؟
بش گفتم من دخــــــــــترم
:
:
::
:
:
:
:
:
:
ازم پرسید نوار بهداشتیه بال دار چنتا چسب داره دخیا کمک کنیــــــــــد
دیوث چه سوالی پرسید...
اگه گفتين اون كدوم سوراختونه كه خجالت مى كشين كسى ببينه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سوراخه جورابتون،واقعا كه با اين سن و سال همش فكراى خاك برسرى ميكنيد (-_-)
ﻋﻴﺪ ﻓﻂﺮ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻫﻤﻴﻦ ﺗﻮاﻓﻖ ﻫﺴﺘﻪ اﻱ اﺳﺖ.ﻣﺴﻠﻤﻴﻦ ﻣﺪﺕ ﻃﻮﻻﻧﻲ ﺑﺨﺎﻃﺮ اﻋﺘﻘﺎﺩاﺕ ﺧﻮﺩ ﺁﺯاﺭﻱ ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ و ﭘﺎﻳﺎﻥ اﻳﻦ ﺑﺪﺑﺨﺘﻲ ﻛﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻮﺟﻮﺩ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ ﺭا ﺟﺸﻦ ﻣﻴﮕﻴﺮﻧﺪ
یکی از بچه ها میگه تبلت نور داره به درد ایبوک خوندن نمیخورهنقل قول: