یه چی هم اضافه کنم اینها که با شادمهر کار میکنن مشخصه فقط میخوان شهرتی کسب کنن و ...
همین اشتباه رو سیاوش قمیشی کرد هر کس از راه رسید باهاش کار کرد
نتیجش شد این که بعد چن سال کسی رغبت نمیکنه حتی دانلود کنه کارهاشو!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
یه چی هم اضافه کنم اینها که با شادمهر کار میکنن مشخصه فقط میخوان شهرتی کسب کنن و ...
همین اشتباه رو سیاوش قمیشی کرد هر کس از راه رسید باهاش کار کرد
نتیجش شد این که بعد چن سال کسی رغبت نمیکنه حتی دانلود کنه کارهاشو!!!
نمونه تازه ترش خود ناهیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نیست چیکار کرده که اصلا انگار قهر کردن(sm2)
(sm2)عجب سخنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لابد خانومهاشون گیس و گیس کشی کردن (sm2)
اگه همون موقع که تنظیم ترس رو داد دست یکی دیگه جای تمجید بر سرش می ریختند اینطور نمی شد(sm70)
شادمهر شده محل آزمون و خطا (sm70)
با کدوم کنسرتش بیش از همه حال می کنی؟!؟!
اونو دیگه خود مهران گفت مشغول میکس البوم بودیم ازش خواهش کردم اینو من تنظیم کنم فایل صوتی این موجوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm2)خشتکها بدریدندینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناهیدی مدیر برنامه هایه لهراسبیه کلاسش رفته بالا(sm51)نقل قول:
چون آرشیو خوبی داشتم کنسرت خوب زیاد داشتم معمولا با کیفیت ها قشنگترننقل قول:
ولی کنسرت مالزی 2010 کیفیت عالی اجرا هم عالی
مسافر اجرای اوبر هاوزن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما عزیزای دلم هم لطف کنین ج بدین (sm19)
مدیر برنامه شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استعدادش ته کشیده تو تنظیم(sm2)
تو یوتوب هست؟!؟!؟ یا کیفیت بهتر سراغ داری!؟؟!نقل قول:
لینک موخوام(sm42)
منظورت اسکی رفتن از Amazing - Innaنقل قول:
(sm2)
من جای لهراسبی بودم چنین تنظیم کپی بهم مینداخت تف هم طرفش نمیکردم
یه دو سه تا تنظیم اینجا براش زد دید فایده ای نداره تغییر شغل داد(sm2)نقل قول:
مالزی 2010 ببین حتما خوشت میاد
کیفیت هم خوبه فیلمبرداری رسمی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)خدایی رسمی خارجی ها کجا این رسمی کجانقل قول:
لینک کاملشو میخوام تو 1 پارتش موجود نیس؟!؟(sm51)
اگه نیس همون لینک تک تک خوبه
فقط همین قسمت اومده بیروننقل قول:
حالا بعد یه دوری میزنم ببینم کدوما رسمی فیلمبرداری شده
ببین این چطوره؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خوبه(sm51) قبلا دیده بودمش اینو البته ولی نداشتمشنقل قول:
دستتو ول میکنم اگه میتونی برو ...
رنگ خاصی داره صداش تو این آهنگ(sm81)
تو این آلبوم فضاهای جدیدی رو با صدای شادمهر تجربه میکنیم ... حداقل از این دو دمو میشه فهمید. تجربه کن یک فضای امبینت هارمونیک داره حداقل تو این چند ثانیه اینجوری بود. و آهنگ همیشگی اگر اشتباه نکنم با هنگ درام شروع میشه!!(که این خودش یه حرکت جالب تو فضای پاپ با کلام ایرانی هست) که ریتم غربی داره و فکر میکنم بسیار داینامیک و فنی تنظیم شده باشه. من هنوز میگم شادمهر حرکت هوشمندانه ای انجام داده، ساختارهای صدایی مرسوم خودشو بهبود بخشیده و با کمک دیگران وارد فضاهایی جدیدی شده که شاید خودش اون انگیزه کافی رو برای انجام این کار نداره . شادمهر با هوش بالای موسیقیایی که داره میدونه به چه شکل باید مطرح باشه و ادامه بده.
با توجه به اینکه خیلی از ساختارشکنی های شادمهر در گذشته باب میل هواداراش نبوده مثل حالا بیا اینجا ، بغض ، آینده و ... باید دید در این آلبوم آهنگی با ساختار موسیقی خاص وجود داره یا خیر ...
با این تزای کارشناسی شما موسیقی سیخی چند ؟ (sm2)
اسم این دختره تو تیزر هست رو پیدا کنین
بریم تو اینستاش
خب آدرس پخ میکنم براتنقل قول:
منتظر نظر کارشناسی ممر باشید بعد اهنگ (sm2)
(sm19)نقل قول:
شایعه شده این مدلی که در موزیک ویدئو همیشگی شادمهر هست همون خانومی هستن که در موزیک ویدئو تقدیر شادمهر هم بازی کردندو
در موزیک ویدئو تجربه کن نام مدل سونیا هستش که دوست دختر کارگردان کار فرید ناصری هستند.این مدل خانوم متولد 1375 هستش.
ژووووووننقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادم(sm10)نقل قول:
من شنیدم دوست دختر شهرامه که البته زیاد مهم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کاش از همون نگار میرزایی استفاده میکرد، چهره معصومی داره
نگار میرزایی کدومه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان کی گفته ترانه همیشگی را پاکسیما گفته؟
مدل موزیک ویدیوی حس خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توو سكوت يه شب بيصدا
منو خط بزن منو دود كن
اگه عاشق شدي بعدِ من
منو اونكه عاشقت بود كن
تکلیف این شعر مشخص نشد بالاخره؟
(sm19)بسیار نیکوستنقل قول:
من که هزار دفعه دمو رو گوش کردم بازم سیر نشدم اهنگ بیاد چیکار میکنم
(sm50)
آخ جون فرداشب...(sm118)
(sm51)
زودتر اهنگه بیاد که از درس و زندگی افتادیم (sm50)(sm51)