كيف پول رفیقم و زدن ، ميگه عيب نداره من گذشتم ، الهی خرج ایدز و اورژانس و تصادفش بشه!
..
.
...
.
. .
به نظرم بايد درباره ى مفهوم گذشت بيشتر باهاش صحبت كنم...
نمایش نسخه قابل چاپ
كيف پول رفیقم و زدن ، ميگه عيب نداره من گذشتم ، الهی خرج ایدز و اورژانس و تصادفش بشه!
..
.
...
.
. .
به نظرم بايد درباره ى مفهوم گذشت بيشتر باهاش صحبت كنم...
دختره پست گذاشته
شنبه خر است
.
.
.
.
.
.
.
.
بعد زيرش افغانيه كامنت گذاشته
مرا فيش ميدهى بی ادب
خر پيدٓرٓت است...
کیـــ.ر کوچیک نشون شخصیت آدم نیست...
.
.
.
.
ولی کـــ.س تنگ و گشاد دقیقا نشونه شخصیت آدمه...
همین الان ب یکی گفتم چاکرتیم !!
گفت
گلنارتیم بکش بکیـــ.رتکف کنیم :)))
:
:
:
:
:
تو بد زمونه ای افتادیمجـــ.قیامثل زامبیا شهر رو گرفتن
در راستای مجوز گرفتن آرمین 2afm:
چه چادر خوش رنگی، چه مقننعه ای داری
چه خواستگار خوبی چه آرامشی داری
وقتی برادر آرمینی نیست که به تو فکر کنه
روزی 3 بار زنگ بزنه تو رو واسه نماز بیدارت بکنه
راستی شنیدم دیگه از ما خسته شدی
به خواستگار دیگه ای بله دادی
به شوهر جدیدت مبارک باشه
اصلا مگه میشه اعتقادات شما بد باشه
میگن نمازت قضا نمیشه خب خدا رو شکر
یکیم پیدا شد و عفت شما رو برد
منم که واسه ازدواج با تو نا امیدم
تا جایی که یادمه هی نذری واست میپزیدم
بزار حالا که داری ازدواج میکنی راحت
بی لیاقت گفتی تا مکه و مدینه باهاتم ولی دیدی طاقت
نیاوردی و یکی دیگر و جای من آوردی
و خیلی راحت توی مسجد آبروی منو بردییه روزی فقط ازدواج دایم با تو بود تو مغزم
ولی حالا دیگه تموم شد به قران قسم
همرو صیغه میکردمو پا شدی رو دستم
خدایی آیت الکرسی میخوندی تو اصلا.؟
هزينه هاي يک سکـــ.س:
بيست تومن کـــ.اندوم
50تومن خرج دختره(اگه خراب باشه که مستقيم ميديم به خودش اگرم نباشه بايد خرج پاستيل و لواشک بکنيم)
10تومن خرج بنزين
5تومن خرج اســپري يا يه چيزي مثه اون
اگه سکـــ.س هم خشن باشه که کلي خرج لباس هاي پاره شدس
5تومن خرج شيرموز
2تومن خرج سيگار
و کلي خرجاي ديگه. تازه خرجا رو هم دست پايين گرفتم
مجبوريد؟؟؟ :|
روابط عمومي شرکت گلنار
به نظر منطقی میاد (sm148) (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوووون ، منطقتو بخورم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منطقم طوری نسیت ، خودم را نخوری / ظاهر دیشب درست تخلیه ندشی و هنوز میلیت میکشه ! (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)نقل قول:
نفس که از گرمگاه سینه بریرون آید ، شود ابری ترسناک ایستد پیش چشمانت ، .. نفس که این است پس چه داری ز چشم دوستان دور یا نزدیک(sm172)
من اگه گوینده رادیو صبح پنجشنبه بودم اینجور میگفتم...
.
ﺳﻼﻡ ﻫﻤﻮﻃﻦ ﺳﻼم
ﺳﻼﻡ ﺑﺘﻮ ﺟﻮﺍﻥ آﺭﯾﺎﯾﯽ ﺻﺒﺢ ﺯﯾﺒﺎﯼﮐﯿـــ.ﺮﯾﺘﻮﻥﺑﺨﯿﺮ
.
ﯾﻪ ﺳﻼﻡ ﻭﯾﮋﻩ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺟﻮﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺑﻨﺪﺭﻋﺒﺎﺱ ﺭﻭ ﺳﮑﻮﯼ ﻧﻔﺘﯽ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺗﻮ ﮔﺮﻣﺎﯼ 45 ﺩﺭﺟﻪ ﺩﺍﺭﻩﮐـــ.ﻮﻧﺶﭘﺎﺭﻩ ﻣﯿﺸﻪ ﺗﺎ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯿﺸﻮ ﺑﺴﺎﺯﻩ.. ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻃﺮﻑ ﻧﺎﻣﺰﺩﺵﮐـــ.ﺲﻣﯿﺪﻩ ﺟﻬﯿﺰﻩ ﺍﺵ ﺭﻭ ﺟﻮﺭ کنه..
.
ﯾﻪ ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺳﺮﺑﺎﺯﯼ ﮐﻪﺧﺎﺭ ﺟـــﻘﻮ ﮔـــﺎﯾﯿﺪﻩ
ﺳﻼﻣﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻢ
.
ﺳﻼﻡ ﻫﻤﻮﻃﻦ
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺧﺎﻧﻢ ﺟﻮﻭﻭﻥ ﺍﺭﯾﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣـــﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﻋﺮﻕ ﺳﻮﺯ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻮﯼ ﺗﺮﺷﯽ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩكــص كشمام رولت بخر..
ﺳﻼﻣﻤﻤﻤﻤﻤﻢ
.
ﯾﻪ ﺳﻼﻡ ﻭﯾﮋﻩ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺭﺍﻧﺖ ﺧﻮﺍﺭﺧﺎﺭﮐـــ.ﺴﺪﻩﮐﻪ ﺑﺎ ﭘﻮﻝ ﻣﻦ ﻭﺗﻮﮐـــ.ﺲﺍﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺯﻣﯿﻦ ﺗﻮ ﻻﺱ ﻭﮔﺎﺱ
ﻣﺎﺩﺭﺟﻨـــ.ﺪﻩﺳﻼﻡ.. مادر چطوره؟
.
ﺳﻼﻡ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﯽ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﺗﻘﺪﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺑﻪ ﺩﺑﯿﺮ ﮐﻞﮐـــ.ﻮﻧﯽﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻣﻠﻞ ﮐﻪ ﺟﺰ ﻣﺤﮑﻮﻡ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺖ
ﺟـــ.ﺎﮐﺶﺳﻼﻡ .. يه زير پله چند در مياد داداش؟
.
ﯾﻪ ﺳﻼﻡ ﻭﯾﮋﻩ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﻪﺩﯾـــﻮﺙ ﺟـــ.ﻘﯽﮐﻪ ﺍﻻﻥ ﺩﺳﺘﺶ ﺗﻮ ﺷﻮﺭﺗﺸﻪ
هموطن ﺳﻼم..
احسان سلام ...(sm70)
بچه های تاپیک سلاااااااام ... (sm59)
سلام صابر جوووونم ، به به از این طرفا ؟؟؟ (sm51) دادا حالت خوبه ؟ باغ ما نو زمستون میوه داده چند جور ! می آی بریم باغ ببینیموشن ؟؟ (sm173)نقل قول:
همه جور اوبـــی دیده بودیم ، اوبـــی که خودش مکان جور کنه رو ندیده بودیم ، اپلیدی کن که دارم میام (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان اگه فعالیتم کم شده منو ببخشید..... .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.اینجا تو پاریس سرعت نت افتضاحه.......
کریسمستون مبارک
دختره ﺍﺻﻞ ﺩﺍﺩﻩ :
غزل 20 ﮐﺎﻧﺎدا
ﺑﻌﺪ post ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺗﻒ ﺗﻮ ﻧﺖ ﺍﻳﺮﺍﻥ
ﻛﺎﻧﺎﺩﺍ (o_O)
ﻧﺖ ﺍﻳﺮﺍﻥ |:
ﻣﻦ |:
ﺩﺍﻋﺶ :|
ﻋﻤش :|
ﺁﺏ ﻫﺎﯼ ﺁﺯﺍﺩ :|
ﭘﺸﻤﮏ ﺣﺎﺝ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ :|
ﻓﺎﻣﯿﻞ ﺩﻭر:|
ﺍﺑﺮﻭ ﻫﺎﯼ ﺍﻣﯿﺮ ﻏﻔﻮﺭ [:|
چشم های فرهاد قائمی #_#
ﺟﻠﺒﮏ ﻫﺎﯼ ﺗﻬﻪ ﺩﺭﯾﺎﯼ ﺧﺰﺭ |:
ﻣﺮﺩﻡ ﺑﯽ دفاع غزه o_O
ﺗﯿﮑﻪ ﺟﺪﯾﺪ ﺣﺮﺍﺳﺖ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮﺍ :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﺎ ﺗﻮﺍﻡ 85
ظاهر دیشب با گلنار حسابی دست به یقه بودید(sm70) ، چقدر بهت گفتم این گلنار را ول کن (sm98)! ولش نکردی (sm128)آخرش این طوری شده دیگه از دست رفتی دیگه (sm25)نقل قول:
نشستم با خودم منطقی فک کردم...
به این نتیجه رسیدم که هیچ کس کامل نیست هر کسی تو دنیا بعضی چیزا رو داره
بعضی چیزارو نداره...
.
.
.
.
.
مثلا خود من
معرفت دارم ولی لنگه ندارم آدم باید این چیزا رو قبول کنه دیگه!!!
سلامتی اونی که همیشه تاوان مسخره بازی هامو میده
.
.
.
.
.
.
.
عمه دوست دارم:)))
ﺣﮑﯿﻤﯽ ﺭﺍ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﺗﻌﺪﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺞ
ﻫﻤﺎﻧﻨﺪ ﺑﻮﻗﻨﺪ!!
ﺣﮑﯿﻢ ﺑﺮ ﺁﺷﻔﺖ ﮐﻪ:
.
.
.
.
.
.
.
ﺣﺎﺷﺎ ﻭ ﮐﻼ , ﺍﯾﻦ ﺗﻬﻤﺘﯽ ﻧﺎﺭﻭﺍﺳﺖ....
ﮔﺮ ﺑﻮﻕ ﺭﺍ ﻓﺸﺎﺭﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺁﯾﺪ , ﺻﺪﺍﯾﺶ ﺑﻪ ﺩﺭ
ﺁﯾﺪ , ﻟﯿﮏ ﺍﯾﻨﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﻪ
در حال حاضر 42 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (23 کاربران و 19 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
بغیر دوستان فعال ، بقیه چرا بوق تشریف داید ؟ یه اوهومی ، آهامی ، چیز بگید بلاخره ، نگرانتونیم خدای نکرده مشکلی براتون پیش نیامده باشه
(sm132)
خوشحال میشیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درستش همینه... به هیچکس هیـــــــچ ربطی نداره شما چیکار میکنی چرا میخندی به چی میخندی (sm189)
(sm50)
تُف تو گور اینترنت ایران و اون د.ی.وثی که منو به این وضع کشوند که سرعتم 5 کیلوبایته از صبح باید وقت بگیرم تا یکی از پیجای فیس بوک واشه چن تا جک بزارم. د.ی.وث... (sm50)
بده بهنام با خیار حالشو جا بیاره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) سلام به روی ماهت (sm134)نقل قول:
چرا به بهنام زحمت بدم. دوروبرم پیداش کنم خودم حالشو جا میارم. (sm70)نقل قول:
منم عمه ـمو دوست دارم...(sm127) عمــــــــــــــــــه (sm81)نقل قول:
عجب (sm77) سرعت یه ذره بهتر شد. فکر کنم شنید (sm2)
+
مـورد داشـتـیم دخـتـره زنـگ زده مـخـابـرات کـه اشـتـراک ایـنـتـرنـت پـر سـرعـت بـگـیـره اپراتور بـهـش گـفـتـه پـهـنـای بـانـدتـون چـقـد بـاشه...
.
.
.
.
.
دخـتـره گـفـتـه زیـاد نـبـاشـه،آخـه خـونـمـون ۶۰ مـتـر بـیـشـتـر نـیـسـت!!!!
بـه هـمـیـن گـلای قـالـی قـسـم!
مـیـگـن اپراتور بـعـد از اون قـضـیـه میره لب ساحل با ماهی ها صوبت میکنه
به دوست دخترم زنگ زدم میگم کجایی؟ میگه تو صف نون سنگک. منم گوشیو قطع کردم بهش sms دادم عزیزم ما به هم نمیخوریم فاصله طبقاتیمون زیاده
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
والاااااااا پس فردا ازم املت بخواد از کجا بیارم :||
مثلا نماد فرانسع خروسه هلند لاله های نارنجی
شحصا موعتقدم ﻧﻤﺎﺩ ﺍﯾﺮﺍﻥ
.
.
.
.
ﺑﺴﺘﻨﯽ ﻋﺮﻭﺳﮑﯽ
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﭼﻮﺏ ﺗﻮ ﮐ.ﻮﻧﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ
دکتر هراسان از اتاق عمل بیرون امد وگفت همراه بیمار
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.دختره گفت..صفر نهصدو سی پنج چهارصد وبیست...
میگن دکتره خودش الان زیر عمله...
به مامانم میگم: میز مبل برای گل گذاشتن روش نیست ... واسه اینه که پامو بذارم روش حالشو ببرم! :))
.
.
.
میگه :اون جارویی هم که تو خونه س برای تمیز کردن نیس .. برای خوردن تو صورتته تا من جیگرم حال بیاد
ینی اسن اعصاب ندارن این مادرا والا
یکی بند سوتینشو شل کرد و رفت جلوی دوربین واسه لایک
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یکی بند پوتینشو سفت کرد و رفت روی مین واسه خاک ... !!!
خداییش این جمله دیگه خیلی خیلی سنگین بود ستون فقراتم ترکید.
20 سال دیگه تو مدرسه ها :
معلم: 5+6 چند میشه؟
شاگرد: مگه خودت نمی دونی؟
معلم: می دونم.
شاگرد: پس گ.ه میخوری وقت کلاسو میگیری!
این نسل جدید چی میخاد در بیاد والا
اخرین تغییرات ایجاد شده در فرهنگ لغت:
قرتی: چایی که قر میدهد
کادو: برادر دوم
کاسه: برادر سوم
کامیون: برادر وسطی
باکتری: پ ن پ با قوری
کوسه: 1 . 2 . 4 . 5 . 6
فیله گوساله: فحش رایج بین فیل ها
باقر خان: کسی که موقع خواندن قر می دهد
غیرتی: هر نوع نوشیدنی!
یه دختررو تو وایبر مخ زدم ولی عکس نداد،گفت بیا بیرون ببینمت،رفتم سر قرار تا دیدمش دلم بهم خورد از قیافش،واسه اینکه بپرونمش سریع حرف س.کسو کشیدم وسطو گفتم بریم خونمون
.
.
.
.
.
.
تعارفم گرفت،الان تو راه خونه ایم،آقاااااا من نمیخوام اینو ...،گ.ه خوردم
.
.
.
کلید اسرار(گ.ه خوردن)
آخرین فردی که درست قبل از خواب در موردش فکر
می کنید...
کسی است که" قلب " شما به او تعلق دارد.........!
.
.
.
.
.
ال.کسیس ت.گزاس!
ﻣﻴﮕﻦ ﺗﻮ ﺁﺑﺎﺩﺍﻥ ﺩر ﺍﯾﺎﻡ ﮐﺮﯾﺴﻤﺲ
"ﮐﺎﮐﺎ ﻧﻮﺋﻞ " ﺩﺭ ﺧﻮﻧﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻣﯿﺰﻧﻪ
ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﻓﻼﻓﻞ ﻭ ﮐﻮﮐﺎﮐﻮﻻ ﻭ ﻋﯿﻨﮏ ﺭﯾﺒﻦ ﮐﺎﺩﻭ
ﻣﯿﺒﺮﻩ
دختره 30 تا مخاطب خاص داره 20 تا مخاطب ویژه ,
اونوقت هنوز داره دنبال نیمه ی گمشده اش میگرده !!!!!!
خوب بیشعور ,
نیمه ی خودت به جهنم , تو نیمه ی بقیه رو هم احتکار کردی که !!!
برو از خدا بترس !!!