بارسا مارکینیوس رو بخره 60 تا (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
بارسا مارکینیوس رو بخره 60 تا (sm120)
کی هست این که گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود رونالدو هم گفته: با اینکه هم در بارسا و هم در رئال بازی کردم ولی خودم را یک رئالی میدانم
تو جام جهانی بیشتر از چشم افتاد(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)بمیری میلاد دلم کونوس خواست گیلکی به ازگیل میگیم کونوس
رونالدو رئالیه(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدافع 20 ساله برزیلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی تیما دنبالشن ولی پی اس جی گفته زیر 50 تا نمیدیمش خودشون هم بازیش نمیدن
سلام(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونالدو همیشه گفته یه مادریدیستاس(sm50) چه زمان بازیگریش چه بعد از دسیما چه قبل از دسیما چه موقع خرید کروس چه موقع خرید جیمز(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
(sm120)نقل قول: