شاید شنیده نشد دادن به یکی که بیشتر شنیده بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی قربانپور گوش میده(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
شاید شنیده نشد دادن به یکی که بیشتر شنیده بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی قربانپور گوش میده(sm2)
به این شادمهر نمیشه امید داشت دیگه
کاش حداقل اعتراف مونا برزویی لو میرفت
نقل قول:
آهنگ : عشق یعنی .. با صدای : قربانپور .. خیلی شادمهریه ..
کسی این آهنگ رو شنیده ؟ کپی آهنگ حالم عوض میشه شادمهره .. قربانپور دقیقا کپی کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره اینو شنیده بودم، از کارای اولش هست :)) واسه همین میگم قربانپور گزینه مناسبتری هست الان برای شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا من فکر میکنم لهراسبی بهتر اجراش کنهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
من من (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره مهدی اگه لو برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 4 سال اهنگم تضمینه
(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا میگم تعداد شنونده خیلی پایینی داره