رونالدو:کریستیانو به ما مادریدیستاها دسیما را داد(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
رونالدو:کریستیانو به ما مادریدیستاها دسیما را داد(sm19)
اوهوم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم تو همش عملکرد روزای اخر یه بازیکن رو میبینی میگی نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیچاره یه فصل خیلی توپ برامون داشت به جز سوتی تو بازی با دورتموند بقیه بازیا عالی بود (sm120)
از نظر تو راموس هم فصل درخشانی داشته ؟(sm120)
(sm74)(sm118)(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم پویول(sm120)(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) هروقت میبینمش اینطوری میشم!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کنید دارم سعی میکنم هایلایت بازیاشو نبینم!! وقتی هایلایت ها رو میبینم بدجور دلم میگیره
راموس من عاشقشم که استثناس....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری به عملکرد په په ندارم پارسال فاجعه بود امسال عالی...
ولی بازیکن بی مسئولیت بدم میاد(sm3)انگار نه انگار که نماینده n تا آدمه(sm3)
زوجش با رائول(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه مدت خیلی جواب داد ولی حیف که به مصدومیت خوردنقل قول:
خیلی خوب با هم جور بودن!!
خط حمله رئال ویرانگر شده بود