(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صُب يكي از همكاراي سابقم زنگ زد و بعد از چاق سلامتي و غيره گفت كه برادرش منو خيلي دوس داره و عكس بكگراند كامپيوترش عكس منه(اون عكسه كه موهام بلنده!) گفت كه برادرش شعر مي نويسه و دوست داره پيشرفت كنه.
ازم آدرس جلسات و انجمناي شعرو پرسيد، منم گفتم كه مثل ريگ جلسه ريخته توي تهران، فقط كافيه از هر كوچه يا خيابوني رد مي شه، درِ يكي از خونه ها رو بزنه و بره تو، دو سه روزه هم پيشرفت مي كنه.
گفت: ساكن كرجه، گفتم: بهتر! اونجا خيلي زودتر پيشرفت مي كنه، گفت: قصد برادرم كسب درآمده. گفتم: حتما پيشرفت مي كنه.
خودمو مثال زد. گفت: مي خواد مثل شما كسب در آمد كنه. گفتم: مثل من كه نمي تونه اما حتما پيشرفت مي كنه..
اولين بار شعرم تو يه هفته نامه محلي چاپ شد، چارده پونزده سالَم بود. يادمه همون روزا يكي از فاميلا اومد خونه مون، اون دو لاخ كاغذو بردم دادم دستش كه فلاني ببين! شعرم چاپ شده.
البته خاطرنشان كردم كه شعرمو با كلي غلط چاپ كرده ن. گفت: حتماً شعرت اشتباه بوده، برات اصلاحش كردن! اما حتما پيشرفت مي كني..
دوست پدرم كه از قضا اسمش"آقا حافظ"ه، بهم مي گفت اگه پيشرفت كني و شعراتو بِدي اكبر آقا، نيم كيلو سبزي به ات مي ده؟ گفتم: من مي خوام پيشرفت كنم..
يه گوني رفيق سلبريتي دارم كه تا سر صحبت باز مي شه، مي گن: حسين! پيشرفت كن! پيشرفت كن!
دو سه روز ديگه زنگ مي زنم به همكار سابقم و مي گم از برادرش بپرسه چجوري مي شه پيشرفت كرد؟ چجوري مي شه كسب در آمد كرد؟ چجوري مي شه شعر غلط ننوشت؟ چجوري مي شه نيم كيلو سبزي خريد؟
بهش مي گم عكس برادرشو گذاشته م بكگراند كامپيوترم، همون عكسه كه موهاش بلنده...
telegram.me/hossein_safa59
(sm50)
در نمازم خم ابروی تو با یاد آمد
حالتی رفت که محراب به فریاد آمد
از من اکنون طمع صبر و دل و هوش مدار
کان تحمل که تو دیدی همه بر باد آمد ... (sm50)
زیر بارند درختان که تعلق دارند
ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد
مطرب از گفته ی حافظ غزلی نغز بخوان
تا بگویم که ز عهد طربم یاد آمد ... (sm50)
گناهی ندارم ولی قسمت اینه
که چشمای کورم به راهت بشینه
برای دل من واسه جسم خستم
منی که غرورُ تو چشمات شکستم
سر از کار چشمات کسی در نیاورد
که هر کی تو رو خواست یه روزی بد آورد
برای دل من واسه جسم خستم
منی که غرورُ تو چشمات شکستم
(sm50)
(sm120)
من تا قسمت 10 دیده بودم همچین کسی نداشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو انتخاب گروهی حذف شد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این عکس شاید یادت بیاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)عکس نذار
عع این صدا قشنگس (sm120) صدای حرف زدنش خعلی باحال بود (sm128) خوندن ریدمان (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دهان مفت و گوش ها مفتند
پشتمان حرف مفت بسیار است . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)حیاط خونه رو به دشت و دمنه
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان زیرنویس این سه فیلم رو اگه سراغ دارید لطف کنید برسونید با تشکر
Heaven on Earth Blu-Ray 720
Liza the Fox-Fairy Blu-Ray 720
The Mirage Blu-Ray 720
بازی فردا لنگ و سیاه جامگان بدون حضور تماشگر برگزار خواهد شد
(ساندیس بی ساندیس ، ساندویچ بی ساندویچ) حیف ، حیف ، حیف ...
تو دست زانکو از این تیرای تفنگ طرقه ایاس ما ده 15 ساله پیش اینا رو داشتیم هنوزم هس مگه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm2)
Bon Jovi Band - 07 Seat Next To You
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فندک به رخ ما میکشدی حالا خوبه شما ورزشگاه رو منفجر کردید (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین قهرمانی پرسپولیسم فکر کنم به زمان نوزادی این بنده خدا فتوشاپی برمیگرده (sm2)
لنگ چند ساله صدر جدول رو از نزدیک ندیده جواب این سوال رو بده من دیگه هیچ حرفی ندارم(sm2)
از تو بعیده دیوث کیسه باشی(sm2)(sm2)نقل قول:
MetalMix خوبه واسه اسمش؟نقل قول:
به استقلالی بودنم میبالمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Cold Rush Remixنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب یکی از پر بیننده ترین مسابقات فوتبال رو داره بعد شما دارید از استقلال پرسپولیس حرف میزنید ؟ :| (sm120)
(sm120)نقل قول:
نقل قول:
WTF?(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm118)نقل قول:
یه آهنگ برات میفرستم تلگرام میبینی یعنی چینقل قول:
امیر چزا سایت رو اپ نمی کنی(sm142)
Amin Aminem - Kharab
یه اهنگ خوب(sm118)
Mahan Zed - Kheyli Aalii
(sm118)
علی نصیریان تو فصل بعد شهرزاد نیس ..
حتما میمیره چن قسمت دیگه ..
اصا با فصل دوم مخالفم به شدت ..
یه سایت سرور خارجی برا بازی امشب پخش انلاین میشناسین؟