[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شی شی میگه سرلک ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شی شیه !?؟!
از همین حالا استرس (sm173)
دلم برات تنگ شده ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تقریبا 7 سالو 4 ماه حالا سوال من از شما؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب شما تیمتون انقد خوبه از سال تاسیسش چند بازیکنش تو سطح بالای اوپا بازی کرده؟؟؟ شما که تیمیتون انقد خوبه بدترین رتبش تو ایران میدونی چنده؟ مال پرسپولیس 12 لیگ مال شما یادتون میاد؟؟؟ (رتبه 13 در دسته 3 )پی نوشت1: جواب رو گفتم چون فکر کردم یادت نباشه
شما که تیمت اسطورش فرناز مجیدی هست واسه عرب ها دم تکون میده آیا می دانستی؟؟؟ شما که تیمت انقد خوبه چون تو 10 دقیقه 10 نفره 3تا گل میخورهآیا میدانستی؟؟؟ شما که تیمت انقد خوبه چون 6 تا از پرسپولیس خورده آیا میدانستی؟؟؟ شما تیمت انقد خوبه چون هیچ بازیکنی ازش مرد سال آسیا نشده آیا میدانستی؟؟ پی نوشت 2: از پرسپولیس 4 بازیکن این عنوان رو به دست آوردن؟؟؟ آیا می دانستی خیلی زیاده اگه خواستی تقدیمت میکنم و در آخر یه آیا می دانستی دیگر بگویم و هیچ حرفی باقی نمی ماند
آیا می دانستی کلا افتخارات لنگ از موقع تاسیس جمع کنی اندازه افتخارات علی دایی&علی کریمی& مهدوکیا نمیشه؟
گزارش با عادل هه امشب ..
بارسا زده دیگه این استرس نداره کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکلاسیکو جدای امتیاز و جدول استرس داره ...(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
لذت دیدن فوتبال اروپا کمتر از لذت سکث با الکسیس نیست!
ولی حسی که موقع تماشای فوتبال ایران به آدم دست میده دقیقا شبیه حس سکث با غلام پیروانیه
(sm2)
کوتینیو زد (sm118)
چینش رئال مادرید: (3-3-4)
ناواس
کارواخال، په په، راموس، مارسلو
مودریچ، کاسمیرو، کروس
بیل، بنزما، رونالدو
چینش بارسلونا: (3-3-4)
براوو
آلوز، پیکه، ماسکرانو، آلبا
راکیتیچ، بوسکتس، اینیستا
مسی، سوارز، نیمار
(sm155)
شبکه ۳ پخش انلاین یوتیوب نداره ؟ یا سرور خارجی ؟سرور ایرانی اینجا ریده همش قط میشهنقل قول:
اینم تست کن عالیه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازوبند امشب کاپیتان بارسلونا به یاد یوهان کرایف بزرگ ..
از سینا سرلک پرسیدم با قمصری دعوا کردی چرا زود پیام هاتو پاک کردی ترسیدی منو بلاک کرد سینجول برو ببین فحش نداد تا برم منم فحش بدم
درگذشت بازیگر سریال شرلوک هلمز ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش کن دارم میبینم حرفاشو ..
کرسی شر میگه موزن ولش کرده داره عقده گشایی میکنه ..
با اینم کات کرد ؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش که میگه نه فلان ..
ظاهرا خداحافظی تلخ با هم خوندن چون موزن 2 تا تنظیم سریال و راک رو عوض کرد ..
حتما با هم خوندن مجددا تنظیم کرده ..
(sm27)
من که فحش ندادم فقط گفتم ترسو هستی چرا بلاکم کرد اخه دیوث محسن خوب کاری کرد که ادم حسابش نمیکنهنقل قول:
به خداحافظي تلخ تو سوگند نشد
كه تو رفتي و دلم ثانيه اي بند نشد
لب تو ميوه ي ممنوع ولي لب هايم
هرچه از طعم لب سرخ تو دل كند نشد
با چراغي همه جا گشتم و گشتم در شهر
هيچ كس هيچ كس اينجا به تو مانند نشد
هركسي در دل من جاي خودش را دارد
جانشين تو در اين سينه خداوند نشد
خواستند از تو بگويند شبي شاعرها
عاقبت با قلم شرم نوشتند : نشد
(sm50)
اره از این استفاده میکردم، ریده ولی تا توپ نزدیک دروازه میره قط میشهنقل قول:
بیت اخر نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا اصل کار بیت آخرشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از بهترین بیتاش بود نخوند ؟ (sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
اره داره مث ایینه نشون میده تا بازی شروع شه قط میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سری پنالتی شده بود همین که اومد بزنه قط شد تکرارشم قط بود شادی پس از گل وصل شد (sm2)
به به موزیک نمیومد. چند بیت دیگم هست که تو کتابش نیستنقل قول:
یه یارو نشسته دمه سرور وقتی موقعیت حساس میشه شیرفلکه رو میبنده(sm2)نقل قول:
کل محسن از همون اول عادت داشت شعر رو نخونه کاملنقل قول:
آهنگ دو تا ورژن داره دیگه درسته؟نقل قول:
راک تنظیمش چاوشی . پاپ هم تنظیمش حسامی
کار محسن پاپه. همین یه ورژن میادنقل قول:
اون یکی کار یا بعدا میاد یا کلا نمیاد