(sm81)این سریالو بخاطر تو میبینم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)این سریالو بخاطر تو میبینم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 25 و امیر بی گزند - صحبت های امیر حسین مدرس
مخابرات (sm77)سرعت(sm77)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بچه واقعا میرونه ماشینو ؟ !(sm2)
(sm2)فک کنم الان که از مخابرات دس کشیدم سرعت رفته بالا تف به این شانس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته میاد پایین بعدا ..
معلوم نیست اونجا فرق داره شایدم ثابت بمونه (sm120)
من که فعلا راضیم از شاتل اگه محدود نشه (sm50)با همون 400 هم باشه من راضیم (sm51)
اشترم اون روش نمیدونم چرا برای ایسنا گرام دیگه جواب نمیده عکسو بکشم بیرون اصن لینک عکسه رو نشون نمیده تو اون کادر عجیبه
اگه سرعت ثابت بمونه واسه همیشه که محشره این طرحی که الان دارم دائمی هست عالی میشه (sm16)(sm7)شاید یه کارایی کردن، فک کنم دنیا میخواد خوب شه (sm120)
خب هادی زودتر از مخابرات میومدی بیرون (sm2)از همین الان دنبال دکمه غلط کردم بگرد (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]