عضو 11 بازیکن برتر تاریخ فوتبال (2007)
بهترین گلزن تاریخ جام جهانی
حیف که مورد دوم به دست کلوزه نابود شد
نمایش نسخه قابل چاپ
عضو 11 بازیکن برتر تاریخ فوتبال (2007)
بهترین گلزن تاریخ جام جهانی
حیف که مورد دوم به دست کلوزه نابود شد
راست هم گفته (sm120)با این که چیز خوبیه ولی تو عکساش با همه هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوخ اوخ تو این بازی من داشتم سقف خونمون رو میاوردم پاییننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه بعد از رئال منچستر رو دوست دارم
ولی داد و بیدادی راه انداخته بودمااا
سر فینال کوپا تو سر خودش میزد اصلا باور نمیکردم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی آلونسو (sm19)
این خوشگل کیه (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زوبی زارتا واسه مذاکره با هوملس رفته آلمان(sm137)
من نه دنبال میکنم نه حرفی میزنم در این موارد...نقل قول:
این بارسایی ها از تعداد بارای دادن جفتشون هم خبر دارن(sm50)
الونسو عشق....(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن معلوم میشه کی ادا در میاره کی نه (sm98)
اونم جلوی چشمای خودش(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رکورد کلوزه هم بالاخره یکی میزنه
مهم اولین بودنه(sm50)
مورینیو:ضمن احترام به کلوزه ،او هیچگاه به رونالدو نخواهد رسید(sm118)
وقتی مورینیو اینو گفت شخصا در ما تحت من عروسی بود!!اصلا برای مورینیو احترام بیشتری قائل شدمنقل قول: