نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نميدونستم (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نميدونستم (sm59)
مصاحبه ستار در مورد زن گرفت حضرت محمد (sm2)
سینجول روز انتشار 13 : بچه ها من خونه ی خدام ، از کعبه دارم آلبومو میشنوم ، عالیه ، اینم لینک 510 ستمگر (sm2)
مغرور تر از حسن ستار نداریم تو لس آنجلسی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک میکنه هنو 40 سال پیشه که دختر شاه عاشقش شده(sm120)
ممنون پدريم(sm120)نقل قول:
امروز مدرسه نداشتم
مشقا زياده اصن حوصله ندارم برم سمتشون(sm2)
مگه دبیرستان هم پنج شنبه ها تعطیله ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من خيلي وقته آهنگاشونو دنبال نميكنم فقط قميشي و جديدا باز 2_3 تا آهنگ ابي
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگاشون دیگه چیزی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته پروانگی که پارسال ستار داد بیرون بدک نبود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي خسته نباشي مثل دخي من (sm59)