هر چی خوب باشه ، حتی اگر ال جی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر چی خوب باشه ، حتی اگر ال جی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب چیزیه لامصب (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفه اول مطلب رو ببینین بک گراند موزن گرفته .. (sm118)
باید ممر و الی و بچه های اینجا جای بهادر باشن خداییش خاصیت بهادر چیه؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تاحالا یه حرف درست حسابی از بهادر نشنیدم(sm59)
خب همونطور که انتظار میرفت به نظر میاد نباید حجم حروم کرد واسه این البوم (sm120)
اصن اسم سونی میاد حال میکنم (sm120) ولی یه تومن کم دارمنقل قول:
تاپیکشم سریع بستم حجم صرف لود شدن صفه های تاپیکش نشه (sm120)
جور میشه 1 تومن که چیزی نیست ! ولی لامصب عجب نازه (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 تومن پول بلیط دادم ندارم (sm120) چه جوری جور میشه ؟(sm172) واسه من الان 1 ریال هم یه ریاله(sm120)نقل قول: