نسبتی ندارن این رپره این زن کریس (sm120)ولی به چشم خواهری میبنش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نسبتی ندارن این رپره این زن کریس (sm120)ولی به چشم خواهری میبنش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)پدر بچه کیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز هم عکس بود ولی گفتم ابرو بازیکنمون رو بیشتر نبریم (sm120)
اوهوم! ولی انصافا مسی و رونالدو و زلاتان هم جرئ تکرار نشدنی ها هستن! البته مسی باید تو یه تیم غیر از بارسلون بازی کنه بعد نظر داد ولی کلا خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدم من (sm50)نقل قول:
یاد اوون هم بخیر اینم خیلی دوستش داشتم حیف حیف از مصدومیتنقل قول:
نمیدونم چرا از هرکی خوشم اومد زارتی مصدوم شد رفت
هر چی هم باشن با این همه رکورد بازم نیستن(sm50)نقل قول:
زلاتان:اگر قهرمان چمپیونزلیگ نشوم مهم نیست چون اسطوره من رونالدو هم قهرمان نشده(sm74)