به چی میخندی دیوث؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر من سولوهای اون احساسی تر بود.(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
به چی میخندی دیوث؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر من سولوهای اون احساسی تر بود.(sm50)
فقط خدا بخیر کنه روزی که آلبوم بیاد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سازمان خیریه "حمایت فیزیوتراپی و احیای مجدد افغانستان" (پارسا) اعلام کرده است که پرینس راجرز نلسون،
ستاره موسیقی پاپ آمریکا، پیش از مرگ خود هزاران دلار به کودکان بیسرپرست افغانستان کمک کرده است.
یاغی تصحیح کرد(sm2)
هیشکی میلاد عدل نمیشه هیشکی ، هیشکی (sm59)
می تو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکش بیرون از یاغی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دوستان عزیز از شواهد معلومه که توی این آلبوم هفت جد راک به هم پیوند خورده (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم اینو قبلا گفته بودی و من هم لایکت کرده بودم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرچم عاااااااااااااالی بود.