تو کونت(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو کونت(sm2)
علی رضا نوری زاده (sm19)
برنامه یِ پنجره ای رو به خانه یِ پدری (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالارى(sm176)
(sm50)
(sm30)
خوب دیگه بلد شدم
چی رو؟
تو هنوز نخوابیدی برو بکپ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان وقته خوابه آخه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت گفتی خابم میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره من تا ساعت 10 11 صبح خوابم بعدش هم تا 10 11 شب بیدارم بعدش میخوابم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدنو
گم شو پ فی یوز(sm30)
تو هم فهمیدی
چی رو؟
هر چی
- (sm2)
محسن فقط اینو میدونم کمتر سیگار بکش(sm2)
(sm2)قاطی کرده
(sm35)
همیشه از شرمندگی و شرمنده شدن ترس داشتم و دارم.
همیشه از دل شکستن ترس داشتم و دارم.
همیشه از نمک نشناس بودن ترس داشتم و دارم.
همیشه ها زیادن، یکیش از همه بهتره.
همیشه دوستتون دارم رفقا (sm127)
اینکه چطور بیام انجمن...بدون فولتر شکننقل قول:
بغلم کن
تکان بده با اشک
تا از این خواب بد بلند شوم ... (sm50)
لیلا وفای تورو گردم
ناز و غمزه های تورو گردم
نرمک نرمک راه میروی
راه رفتن های تورو گردم ... (sm50)
(sm172)
(sm3)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخ (sm50)
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جریانش چیه !؟ (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمو داده یا . . . (sm59)
نقل قول:
ای ولله (sm50)
امیر صوتی یِ این آهنگ رو داری !؟
اگه بخوام ویدیو رو صوتی کنم با چی تبدیل کنم !؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اوکی (sm176)
نسخ نیستم امشب یارانه ها را میریزن (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
داداش ى جا خوندم جمعه مياد البوم، درسته؟ خبرى از پيش فروششم نيس!!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبامون آخ که چه تاریکو چه سرده...
گوه خوردی (sm2)
- (sm50)
با منی(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدا خیلی بی ادب شدی(sm39)(sm51)