نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هضمش براشون سخته بهشون حق ميدم (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هضمش براشون سخته بهشون حق ميدم (sm59)
بزنین شبکه شما
بازی ملوان گسترش فولاد
مازیار زارع میخواست هینطوری بیاد بیرون از زمین ، قهر کرده بود (sm120) حالا هم میگه تعویضم کنید (sm120)
(sm54) فکر میکردم این حرفایی که میزنن شوخیه هر چند هنوزم همین فکرو دارم (sm59)نقل قول:
مازیار زارع کانال گیلان بازی ملوان گسترش (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
حتی رنج حتی زُرتُمُ المَقابُِر حتی حضور بی غش (sm50)
شبکه شما هم میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصاب مصاب نداره(sm120)
جو گرفتتش ، من بچه مچه بودم سر فوتبال اینجوری قهر میکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول سالی امتحان؟دبيرای عقده ای (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوشیزه ی مزلفه ی دیوث تخس تخم جن (sm102)