نرگس جعفرینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صورت و ابروهاش مثل منه (sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
نرگس جعفرینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صورت و ابروهاش مثل منه (sm1)
کوری بهتر است یا خدمت؟؟؟نقل قول:
پاسخ به این سوال در برنامه20:30(sm2)
دریا دریا
دریا منو صدا کن
خاک با آب دوباره آشنا کن
دریا دلم گرفته دریا دلم گرفته
منو از این گرفتگی رها کن رها کن رها
دریا با من حرف بزن
نذار منو موجها به ساحل بدن
دریا دلم میخواد رو بال موجها منو تو یکشب ببری از اینجا
بذار بگن چشمهای بارون زده بازم تو دریا یه نفر گم شده
دریا جوابم بده
دریا جوابم بده
دریا جوابم بده(sm1)
تا شب شاد باشید
(sm66)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه نکن مـــــــــــرد خودم واست یه 185ـشُ ردیف میکنم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیـــ_ـــ_ـــــ_ـــــر خر باز کدوم یکیشون شوهر کرده 3روزه داری زجه میزنی؟ (sm39) حالمونو بهم زدی دیگه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من رفتم بمیرم (sm88) حلال کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی دادا (sm127)(sm127)(sm127)(sm50)نقل قول:
خارجيا :
تشييع جنازه............ گريه
کنسرت ............... رقص و شادي
مسافرت.............. تفريح
تولد ............. شادي
سر کار ......... کار
دريا .............. شنا
پشت فرمون ........... رانندگي
ايرانيها:
تشييع جنازه........... موبايل
کنسرت .............. موبايل
مسافرت............. موبايل