(sm3)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلو در سالن و مراکز فروش بلیط یهویی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر هادی رو کفن کنم بزن دیگه (sm74)
خوش بگذره (sm19)نقل قول:
بازم تاکید میکنم همون جا که نشستی عکس بگیر اومدی بزار تاپیک (sm120) عکس خودت با علی فراموش نشه تلاشت رو بکن (sm2)
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
دهنت هادی (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
با مال خودت داماد شو چرا از اینو و اون بالا میری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دنیا ممنون (sm176) - درد و بلات بخوره تو سر هادی و صفاریان و سینجولنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قاطی کردم نوشابه تو لیوان ریختم بعد قند میزارم تو دهنم فک میکنم چاییه بعد میخورم میگم این چقدر سرده (sm2)(sm30)